Steeds leuker

10

Gespot 1 Lijsten 1
'Steeds leuker' van Jelle Hermus bevat de korte route naar een leuker leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Jelle Hermus, oprichter van soChicken, laat zien hoe je de ballast in je leven overboord gooit, en je bestaan vervolgens zo inricht dat je alleen nog dingen doet die je blij maken.

Oftewel: de slimste tips om je leven steeds leuker te maken met zo min mogelijk moeite. Vol verfrissende wijsheid, Hollandse nuchterheid en geheel in de luchtige stijl van soChicken.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
14 november 2017
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021567068 , 9789021567075

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €12,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

verrassend

door: saapen 1 like
Steeds leuker is een boek dat je een verrassend inzicht geeft., met minder meuk maak meer leuk klopt zeker wel . en je gaat ook meer nadenken van wat je echt wil bereiken . wil jij zelf wel tv kijken of lees je lever een goed boek waar je meer voldoening geeft in plaats de hele dag voor de...

Inspirerend

door: Chantal Elgersma 2 likes
WoW wat ben ik toch een fan van inspirerende boeken. Voor mij is steeds leuker een juweeltje. Wat een inspiratie en reflectie voor mijn persoontje . Het zet je aan het denken en sommige tips zijn zo simpel, maar handig. Een woord ei is voor altijd veranderd en ook de rol van de koekoek........ De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic