Advertentie

Stockholm delete

171

Gelezen 211 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 163 Favoriet 5 Recensies 21
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 4 Spots 4   Topics 0   Leesclub

Emelie: de pas benoemde advocaat op een glamoureus advocatenkantoor. Teddy: de ex-crimineel en fixer die probeert op het rechte pad te blijven, en die nu ingehuurd is als 'speciale onderzoeker' van de firma waar Emelie werkt.

In een huis op Värmdö gaat een alarm af. Een bewaker komt eropaf en treft er geen gewone inbraak aan, maar een lichaam - er is iemand vermoord in het huis. Hoewel haar werkgever het afkeurt, neemt Emelie - in het geniep - de zaak aan. Wie is het slachtoffer? En waarom leiden alle sporen naar Mats Emanuelsson, de man die Teddy ooit ontvoerde?

Door Emelies onderzoek wordt Teddy gedwongen om de confrontatie aan te gaan met zijn verleden. Intussen maakt zijn opstandige neef Nikola dezelfde fouten die Teddy ooit maakte. En voor ze het weten raken ze alle drie verstrikt in een spel met wel heel hoge inzetten...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Teddy & Emelie (2)
Aantal pagina’s
376
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
29 maart 2016
Laatste editie
10 juli 2018
ISBN
9789400510678 , 9789046170342 , 9789400506930
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (21)

Keuze van de redactie

Onderdompeling in de Zweedse onderwereld

door: Anne Terwisscha

In een Zweeds vakantiehuisje in de bossen wordt het lichaam van een man gevonden. Zijn hoofd is eraf geschoten en het is niet bekend wie hij is. De verdachte: de 21-jarige Benjamin Emanuelsson die in de buurt bewusteloos in een auto wordt aangetroffen. Hij blijft lange tijd in coma, maar weet...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Stockholm delete

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken