Suzie Ruzie en de stinkvinger

,

9

Artikelen 1

Ken jij Suzie Ruzie al? 'Suzie Ruzie en de stinkvinger' is een geweldig leuk prentenboek van Jaap Robben, met illustraties van Benjamin Leroy.

Suzie Ruzie
Suzie Ruzie is een eigenzinnig meisje met eindeloos veel energie en fantasie. Net als elke peuter maakt ze elke dag weer van alles mee. Zo kent ze een leuk spel: 'Raad eens wat je ruikt'. Suzie doet een blinddoek om en haar beste vriend Hond laat haar lekkere dingen ruiken. Maar als Suzie aan de beurt is, krijgt Hond ineens een stinkvinger onder zijn neus... Waar o waar stinkt Suzies vinger naar?

Jaap Robben en Benjamin Leroy
Jaap Robben en Benjamin Leroy maakten eerder samen furore met kinderboeken als 'De Zuurtjes' en 'Als iemand ooit mijn botjes vindt'. Met Suzie Ruzie laten ze zien dat ze ook geweldige verhalen voor nóg jongere kinderen kunnen maken. De boeken over Suzie Ruzie vormen een hartveroverende serie prentenboeken over een gedenkwaardige peuter.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
15 maart 2016
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025761653


Artikelen over Suzie Ruzie en de stinkvinger

Hebban Sterrenparade (25)
10 juli 2016 3 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €13,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Stinken was nog nooit zo fijn

door Nienke Pool op 27-04-2016

Suzie Ruzie en de stinkvinger is een van de zes prentenboeken die over dit Pippi-achtige meisje verschijnt en is geschreven door het duo Jaap Robben & Benjamin Leroy. Naast Suzie Ruzie en het schaartje ligt dit prachtig uitgegeven boekje op de planken van uw boekhandel, klaar om uit te vliegen. Suzie zoekt geen ruzie, ze is op zoek naar avontuur. Het tweetal Robben & Leroy schreef al meer boeken...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic