Thriller Magazine

,

0

Artikelen 3

Ga snel naar de bestelpagina!

THRILLER MAGAZINE wordt samengesteld door de Hebban Crew onder leiding van hoofdredacteur Sander Verheijen en thrillerspecialist Soraya Vink. Het magazine telt maar liefst 144 full colour pagina's vol spannende lees-, luister- en kijkinspiratie voor thrillerliefhebbers. In het magazine vind je onder andere interviews met Thomas Olde Heuvelt en Esther Verhoef, dossiers, leestips, recensies en de handige thrillerkalender voor de eerste helft van 2019 (voor zowel boeken als tv-series). Met het overzicht van alle spannende Nederlandse en Vlaamse televisieseries van de laatste 25 jaar en een dossier over seriepersonages is deze voorlopig eenmalige editie van Thriller Magazine een echt bewaarnummer. 

Het magazine is tijdelijk te koop. Wil je rond de verschijning ervan een exemplaar thuis ontvangen, bestel dan vandaag nog. Tot 20 januari 2019 bestel je het thrillermagazine voor slechts € 9,90 inclusief verzending naar adressen in Nederland of België

Natuurlijk wordt het Thriller Magazine ook verkocht bij Scheltema tijdens De Nacht van het Spannende Boek.

Verschijnt in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
22 februari 2019
Uitgeverij
Hebban.nl
ISBN
9789082842906


Artikelen over Thriller Magazine

Mini-sneak preview Thriller Magazine
20 januari 2019 11 likes
Hebban maakt eenmalig thrillermagazine
22 december 2018 30 likes
  Meer artikelen
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic