Advertentie
Uit de oven

Uit de oven van Van Boven

6
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 3   Topics 0

Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort, gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake -krijgt u al honger?
Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Laatste editie
25 november 2015
ISBN
9789059566798
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 1 4 4 3 1 2 0 1 0

Artikelen over Uit de oven van Van Boven

Brood zonder kneden
11 december 2015
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Haal alles uit je oven met Yvette van Boven

door Kitchen Table Happiness op 07-01-2016

Vorige week stond haar nieuwste boekje Uit de oven van Van Boven op nummer 1 van de CPNB kookboeken top 10. Yvette van Boven was ook te zien in een speciale kerstserie van Koken met Van Boven bij de VPRO. Die uitzendingen zijn terug te zien via deze link, een aanrader!

Uit de oven van Van Boven is een vrolijk geïllustreerd boekje met harde kaft en bevat een selectie van eerder verschenen recepten...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook