Uit de oven van Van Boven

6

Artikelen 3

Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort, gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake -krijgt u al honger?
Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
25 november 2015
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059566798


Artikelen over Uit de oven van Van Boven

Brood zonder kneden
11 december 2015 2 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €15,00 bij

bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Haal alles uit je oven met Yvette van Boven

door Kitchen Table Happiness op 07-01-2016

Vorige week stond haar nieuwste boekje Uit de oven van Van Boven op nummer 1 van de CPNB kookboeken top 10. Yvette van Boven was ook te zien in een speciale kerstserie van Koken met Van Boven bij de VPRO. Die uitzendingen zijn terug te zien via deze link, een aanrader!

Uit de oven van Van Boven is een vrolijk geïllustreerd boekje met harde kaft en bevat een selectie van eerder verschenen recepten...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic