Advertentie

Van kop-tot-kont-chef

0

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Slow Food en streekproducten zijn hip en trendy. Chefkok Nel Schellekens werkt al 25 jaar vol passie vanuit dit principe en is bekend als de van-kop-tot-kont-chef. Deze kok weet met haar vakmanschap en haar bereiding van snuit tot staart en van pit tot schil iedereen aan tafel te krijgen. Ze plukt en raapt, maakt in, fermenteert, verwerkt en rookt alles zelf.   Nel wil de passie voor koken overbrengen op elke thuiskok. In haar eerste kookboek geeft ze ruim 50 van haar heerlijkste recepten prijs en weet ze je met vlees, vis, wild, groenten, vruchten, bloemen en knollen te verrassen. De gerechten zijn onverwacht toegankelijk en gruwelijk lekker. +


Genre
Culinair
Keuken per land en streek
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Terra
Eerste editie
14 oktober 2016
Laatste editie
12 december 2016
ISBN
9789089897152


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Van kop-tot-kont-chef

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.