Veldgids Vogelzang
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Veldgids vogelzang van Europa

0

Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Vogels herkennen aan hun zang en roep. De Veldgids Vogelzang beschrijft 200 verschillende vogelgeluiden van soorten uit binnen- en buitenland. De soorten zijn geselecteerd op trefkans en zeldzaamheid. Via eenvoudige sleutels is het gemakkelijk om de juiste vogelsoort bij het geluid te vinden.

Per soort is de zang beschreven en in beeld gebracht met sonogrammen. Prachtige foto's en beschrijving van gedrag, voorkomen en leefgebied maken de gids compleet.

- 200 vogelsoorten herkennen aan hun zang
- Duidelijke sleutel + beschrijvingen
- Inclusief app om de vogelgeluiden te beluisteren

Dick de Vos is natuurgids bij het IVN en schrijft over natuuronderwerpen. Sinds 2008 is hij daarnaast politicus namens de Partij voor de Dieren. Van zijn hand verschenen onder meer de boeken Wat zingt daar?, Vogelzang van Nederland, Uilen in beeld, Roofvogels in beeld en Dieren in de stad.

vogelgids, vogelherkenning, vogels herkennen, vogelzang, vogelgeluiden, zangvogels, veldgidsen, vogelgidsen, vogelboeken, natuurgidsen, vogelsoorten, Europa, Nederland, Belgiƫ
+


Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Uitgeverij Knnv
Eerste editie
15 juli 2016
Laatste editie
11 maart 2017
ISBN
9789050115728


Boekinformatie wijzigenReacties op: Veldgids vogelzang van Europa

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken