Advertentie
9200000085153637

Verdrink geen dooie eend

8
Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

In ‘Verdrink geen dooie eend’ deelt topadvocaat Marry de Gaay Fortman, op basis van haar ervaringen aan de top als vrouw in een mannenwereld, haar inzichten in hoe we verbinding kunnen zoeken om succesvoller, slagvaardiger en innovatiever te worden. De belangrijkste lessen: verdrink geen dooie eend, oftewel: laat situaties niet escaleren en besteed weinig aandacht aan iets negatiefs. Als je motto “getting to yes” is hoef je nooit meer iemand zijn ongelijk, onvermogen of falen in te wrijven, maar ontstaat er ruimte om nuchter te focussen op het bereiken van gezamenlijke doelen. Effectief gedrag en open communicatie voorkomen dat anderen onnodig beschadigd raken – iets waarmee je uiteindelijk vooral jezelf in de vingers snijdt. Met schwung vertelt Marry de Gaay Fortman hoe ze zich gaandeweg de kunst van beminnelijke doeltreffendheid eigen maakte. Een persoonlijk verhaal en een inspirerend voorbeeld voor iedereen die iets wil bereiken.

Genre
Kunst & Cultuur
Non-fictie informatief/professioneel algemeen
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Business Contact
Laatste editie
23 april 2018
ISBN
9789047011330
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Rake titel!

door: Elma Hafkamp 1 like
Eye opener om te lezen en hoewel ik eerst titel niet begreep, is het een rake uitdrukking. Met veel belangstelling gelezen maar de oplossing niet gevonden ( ook Marry zelf niet).

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook