Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
vvh9789044541465
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 15 3 19 2 1 1 1
VN:

Verloren in Berlijn

41

Gelezen 44 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 40 Favoriet 1 Recensies 4
Literatuur & Romans Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

Oost-Duitsland, 1987. Burgers worden bespied, opgepakt, veroordeeld in schijnprocessen. De staat dringt binnen in ieders privéleven. Het pasgeboren kindje van de jonge kapster Valentina wordt weggehaald voordat ze het heeft kunnen zien of aanraken. De volgende dag hoort ze dat de baby is gestorven. De jonge moeder is ontroostbaar.
Meer dan twintig jaar later komt de twijfel. Is haar kind echt dood of hebben de dokters gelogen? Valentina gaat op zoek, maar wordt vermoord voordat ze de waarheid ontdekt. Journaliste Sam Coorenvaar en Andreas, de vader van het kind, nemen haar zoektocht over en stuiten op monsterlijke uitwassen van de heilstaat.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
De Geus
Eerste editie
09 oktober 2018
Laatste editie
25 oktober 2018
ISBN
9789044541465
Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Goed idee blijft qua uitwerking oppervlakkig

door: Sanne

Voor Marjolijn Uitzinger, journalist en voormalig radio- en televisiepresentator van politieke programma’s, is Berlijn geen onbekende stad. Ze woont en werkt er sinds 2006 en situeerde haar vier eerdere boeken in de Duitse hoofdstad. Naast deze thrillers schreef Uitzinger samen met Margriet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verloren in Berlijn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken