Verwarring
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 3 3 9 2 5 1 3

Verwarring

20

Gelezen 28 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 4
Thrillers & Spanning Artikelen 4   Topics 0

Als Karin - een van Vranks vaste luisteraars - om het leven komt bij een gezinsdrama, raakt Vrank betrokken bij het onderzoek. Samen met collega Marijn komt hij erachter dat het drama heel anders in elkaar steekt dan op het eerste gezicht lijkt. Privé gaat Vrank door een moeilijke tijd. Al met al een uiterst verwarrende periode. Weet Vrank deze ingewikkelde zaak tot een goed einde te brengen?

Verwarring is de tweede thriller van Jeroen van Inkel, die debuteerde met Kortsluiting en dj is bij Radio Veronica. In Verwarring keert radio-dj en misdaadjournalist Vrank van Houten terug. Jeroen van Inkel weet wederom zijn levendige fantasie en kenmerkende humor perfect te combineren in een spannend verhaal. Verwarring is een snelle thriller vol verrassende plotwendingen en met een vleugje maatschappijkritiek.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Vrank van Houten (2)
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
28 mei 2015
Laatste editie
02 juli 2015
ISBN
9789026329197 , 9789026331237 , 9789462531390




Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Van Inkel kan verder komen dan hij tot nu toe laat zien

door: Kees van Duyn 1 like

In zijn radio-uitzending laat dj Vrank van Houten op verzoek van een luisteraar een lied horen. Korte tijd later ontvangt hij een e-mail waarin de aanvrager hem bedankt, maar aan dat e-mailtje ook een nieuwsbericht over een gezinsdrama heeft toegevoegd. Een van de slachtoffers van dat drama, Karin...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verwarring

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken