Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Verwarring

Als Karin - een van Vranks vaste luisteraars - om het leven komt bij een gezinsdrama, raakt Vrank betrokken bij het onderzoek. Samen met collega Marijn komt hij erachter dat het drama heel anders in elkaar steekt dan op het eerste gezicht lijkt. Privé gaat Vrank door een moeilijke tijd. Al met al een uiterst verwarrende periode. Weet Vrank deze ingewikkelde zaak tot een goed einde te brengen?

Verwarring is de tweede thriller van Jeroen van Inkel, die debuteerde met Kortsluiting en dj is bij Radio Veronica. In Verwarring keert radio-dj en misdaadjournalist Vrank van Houten terug. Jeroen van Inkel weet wederom zijn levendige fantasie en kenmerkende humor perfect te combineren in een spannend verhaal. Verwarring is een snelle thriller vol verrassende plotwendingen en met een vleugje maatschappijkritiek.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (4)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Verwarring het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op Verwarring

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.