Advertentie
Vind je Ikigai

Vind je Ikigai

42
Rank 8619 Gelezen 46 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 67 Favoriet 3 Recensies 3
Non-fictie Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0

Op veler verzoek van lezers besloten de auteurs een praktisch  vervolg te schrijven op hun bestseller Ikigai
We snappen het belang van onze ‘ikigai’, maar hoe vind je hem nou precies?
Een praktische gids waarmee je je ikigai kunt ontdekken en activeren, het concept uit de oude Japanse wijsheid die de wereld aan het veroveren is.
Na het ontdekken van het geheim voor een lang en gelukkig leven in Ikigai, ‘de reden van je bestaan’ of je ‘levenspassie’, keren Héctor García en Francesc Miralles terug naar de duizend jaar oude Japanse cultuur om een praktische methode te ontwikkelen waarmee je je levensdoelen kunt realiseren. Want hoe kun je je ikigai precies vinden? En als we onze ikigai hebben gevonden, hoe zorg je er dan voor dat je er elke dag naar leeft en erdoor geïnspireerd wordt en blijft?
In Vind je ikigai worden deze vragen beantwoord. Het boek biedt ver­schillende routes met praktische oefeningen waarmee je doelen naar de juiste eind­bestemming worden gebracht. En tegelijkertijd zorgt deze methode ervoor dat je onderweg naar deze bestemming geluk en welzijn zult ervaren.
De pers over Ikigai
‘Dit Japanse inzicht kan echt bijdragen aan een lang en gelukkig leven.’ Trouw
‘Een fascinerend boek.’ Margriet
‘Langer en gelukkiger leven? Leer het van de Japanners!’ Telegraaf Vrouw
‘Een schat aan nuttige tips omtrent gezonde gewoonten die aan de basis liggen van een lang en gelukkig leven.’ Hebban.nl
‘Ikigai: de wijsheid van hoogbejaarden uit Ogimi, Japan.’ Nouveau

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
14 november 2017
ISBN
9789022581698 , 9789402309607
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 7 4 18 3 13 2 2 1 2

Artikelen over Vind je Ikigai

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Bie Helena Hebban Recensent

Proces van lange adem dat zijn vruchten afwerpt

door Bie Helena op 30-01-2018

De zelfhulpboeken en daaruit voortvloeiende rages waarmee we tegenwoordig om de oren geslagen worden zijn eindeloos: Getting things done, Uit je burn-out, De helende kracht van acceptatie, 365 dagen succesvol, Hellweek, De maakbaarheid van het geluk, Opgeruimd!, Miracle Morning: de nieuwe ochtendroutine,… om maar enkele te noemen.

Vorig jaar kwamen auteurs Francesc Miralles en Héctor García op de...


Lezersrecensies (2)

Blij verrast

door: thereaderinpink 1 like
Ik was een beetje bang om in dit boek te beginnen, aangezien het eerste boek 'Ikigai' me erg tegenviel. Gelukkig viel 'Vind je Ikigai' me helemaal niet tegen en ben ik zelfs vrij verrast. Het boek was exact wat ik zocht en zat vol met handige tips die je kunt gebruiken om je leven te...
ebook

Een verhaal die je een persoonlijke reis biedt

door: Valerie Meijer 1 like
Het vervolg op Ikigai. In Vind Je Ikigai wordt de reis door japan beschreven aan de hand van verschillende stations. Elk station heeft een doel, een praktijkopdracht en geeft inzicht. De auteurs zijn van mening dat elk station op zijn eigen manier bijdraagt aan het vinden van je ikigai. Tijdens het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook