Advertentie

Vuur en woede

48

Gelezen 61 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 34 Favoriet 2 Recensies 5
Non-fictie Newsroom 4 Lijsten 3   Topics 0

Nog nooit is het eerste jaar van een Amerikaanse president zo stormachtig verlopen als dat van Donald Trump. Journalist Michael Wolff wist door te dringen tot de binnenste kringen van het Witte Huis en sprak er met tweehonderd ooggetuigen. In Vuur en woede vertelt hij het ware verhaal van de opvliegende en onvoorspelbare president en zijn entourage.
Vuur en woede is een onschatbare bron van nieuwe informatie over de chaos rondom Donald Trump. Michael Wolff beschrijft onder meer wat Trumps medewerkers werkelijk van hem vinden; wat Trump ertoe bewoog om te beweren dat hij door zijn voorganger Obama werd afgeluisterd; wat de ware reden was van het ontslag van James Comey als FBI-directeur; wie het brein van Trumps regering is na het ontslag van Steve Bannon; en hoe je tot Trump moet doordringen.
Nooit eerder heeft een Amerikaanse president zijn landgenoten zo tegen elkaar opgezet. En nooit eerder heeft een boek over een president zo veel stof doen opwaaien. Vuur en woede is het briljant geschreven, adembenemende relaas van een jaar van machtsstrijd en verdeeldheid in het machtigste land ter wereld.


‘The fake book of a mentally deranged author.’ 
Donald Trump, 45ste president van de Verenigde Staten


Michael Wolff schreef reeds zes boeken en schrijft voor onder meer Vanity Fair, New York, USA Today en The Guardian. Hij woont in New York en heeft vier kinderen

+


Genre
Mens & Maatschappij
Politicologie
Oorspronkelijke titel
Fire and Fury
Vertaald door
Gerda Baardman Rob van Moppes ...
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Prometheus
Eerste editie
20 januari 2018
Laatste editie
20 januari 2018
ISBN
9789044637434
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vuur en woede

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken