Vuur en woede

7

Gespot 2

Nog nooit is het eerste jaar van een Amerikaanse president zo stormachtig verlopen als dat van Donald Trump. Journalist Michael Wolff wist door te dringen tot de binnenste kringen van het Witte Huis en sprak er met tweehonderd ooggetuigen. In Vuur en woede vertelt hij het ware verhaal van de opvliegende en onvoorspelbare president en zijn entourage.
Vuur en woede is een onschatbare bron van nieuwe informatie over de chaos rondom Donald Trump. Michael Wolff beschrijft onder meer wat Trumps medewerkers werkelijk van hem vinden; wat Trump ertoe bewoog om te beweren dat hij door zijn voorganger Obama werd afgeluisterd; wat de ware reden was van het ontslag van James Comey als FBI-directeur; wie het brein van Trumps regering is na het ontslag van Steve Bannon; en hoe je tot Trump moet doordringen.
Nooit eerder heeft een Amerikaanse president zijn landgenoten zo tegen elkaar opgezet. En nooit eerder heeft een boek over een president zo veel stof doen opwaaien. Vuur en woede is het briljant geschreven, adembenemende relaas van een jaar van machtsstrijd en verdeeldheid in het machtigste land ter wereld.


‘The fake book of a mentally deranged author.’ 
Donald Trump, 45ste president van de Verenigde Staten


Michael Wolff schreef reeds zes boeken en schrijft voor onder meer Vanity Fair, New York, USA Today en The Guardian. Hij woont in New York en heeft vier kinderen

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Fire and Fury
Genre
Mens & Maatschappij
Vertaald door
Gerda Baardman , Rob van Moppes , Susan Ridder , Sjaak de Jong
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
20 januari 2018
Uitgeverij
Prometheus
ISBN
9789044637434

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

O wee als dit later in Nederland gebeurt.

door: Andre 1 reactie 1 like
Het boek leek mij erg interessant gezien de verrassende ontknoping van de laatste presidentsverkiezing. Mij leek het dat de verkiezing van een president vooral op persoon, partij en programma gebaseerd zou zijn en datgene waarvoor je zelf als kiezer voor wilt gaan. Helaas, en ik was er al een...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic