Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Waantje
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 2 3 2 2 0 1 0

Waantje krijgt de knarser

8

Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 1 Recensies 2
Junior Artikelen 2 Lijsten 2   Topics 0

Waantje woont op de horizon, tussen de Horizonnetjes. Met haar verrekijker houdt ze hen in de gaten. Ze voorkomt veel ongelukken met haar Meteen-Helpen-Bij-Domme-Dingenkoffertje. Maar als Waantje plotseling de knarser krijgt, worden de rollen omgedraaid en gaan de Horizonnetjes voor haar zorgen. Misschien kan Rader iets uitvinden zodat Waantje zich wat minder ziek voelt, of moet er een Vergeethut gebouwd worden... Dan vinden de Horizonnetjes een gigantische niet-machine. Als je in zijn bek gilt wat je niet wilt, gebeurt het ook niet! Maar werkt die niet-machine wel? En dan is er nog iets. Geen Horizonnetje heeft gerekend op de komst van Afval, het jongetje dat het liefst stookt en pest. Hij schopt alles in de war..

+


Genre
Kind & Jeugd
Kinderboeken algemeen
Uitgeverij
Ligthart
Eerste editie
29 oktober 2016
Laatste editie
29 oktober 2016
ISBN
9789082335811


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

De knarser hebben is niet leuk!

door: Marloes

De knarser hebben is niet leuk. En dat weet iedereen. Caroline Ligthart kiest in het prachtig geïllustreerde Waantje krijgt de knarser voor een positieve insteek en maakt op die manier deze vreselijke ziekte voor kinderen bespreekbaar. Met veel liefde om je heen kun je de behandeling aan. Echt!  

...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Waantje krijgt de knarser

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.