Advertentie
Waantje

Waantje krijgt de knarser

7
Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 1 Recensies 1
Junior Artikelen 2 Lijsten 2   Topics 0

Waantje woont op de horizon, tussen de Horizonnetjes. Met haar verrekijker houdt ze hen in de gaten. Ze voorkomt veel ongelukken met haar Meteen-Helpen-Bij-Domme-Dingenkoffertje. Maar als Waantje plotseling de knarser krijgt, worden de rollen omgedraaid en gaan de Horizonnetjes voor haar zorgen. Misschien kan Rader iets uitvinden zodat Waantje zich wat minder ziek voelt, of moet er een Vergeethut gebouwd worden... Dan vinden de Horizonnetjes een gigantische niet-machine. Als je in zijn bek gilt wat je niet wilt, gebeurt het ook niet! Maar werkt die niet-machine wel? En dan is er nog iets. Geen Horizonnetje heeft gerekend op de komst van Afval, het jongetje dat het liefst stookt en pest. Hij schopt alles in de war..

Genre
Kind & Jeugd
Uitgeverij
Ligthart
Laatste editie
29 oktober 2016
ISBN
9789082335811
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 3 4 2 3 2 2 0 1 0

Artikelen over Waantje krijgt de knarser

18 boeken voor Wereldkankerdag
04 februari 2020 41 reacties
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Marloes Hebban Recensent

De knarser hebben is niet leuk!

door Marloes op 20-12-2016

De knarser hebben is niet leuk. En dat weet iedereen. Caroline Ligthart kiest in het prachtig geïllustreerde Waantje krijgt de knarser voor een positieve insteek en maakt op die manier deze vreselijke ziekte voor kinderen bespreekbaar. Met veel liefde om je heen kun je de behandeling aan. Echt!  

Ligthart begint haar verhaal met een voorstelrondje: ieder Horizonnetje dat op de Horizon woont wordt...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook