Advertentie

Was het gras maar groen

7

Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 3
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Tom gaat als vrijwilliger aan de slag op een voetbalschool in Limbe, een kustplaats in Kameroen. Wat hij gaat doen is goed, dat is zijn heilige overtuiging! Maar al vanaf de eerste dag worstelt hij met zijn eigen verwachtingen, en die van de coach en de jongens van de voetbalschool. Hij denkt er te gaan helpen, maar de betekenis van zijn verblijf komt gaandeweg in een compleet ander daglicht te staan. Tevin, een jongen die altijd meedoet met de voetbaltrainingen, gaat niet naar school en woont af en toe op straat. Tom biedt een helpende hand, maar Tevin gaat daar op een andere manier mee om dan Tom verwacht. De frustratie begint toe te slaan. Zullen ze elkaar vinden?

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
20 mei 2019
Laatste editie
20 mei 2019
ISBN
9789493059153
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Het zoveelste vrijwilligersverhaal?

door: Kim Saris

Wie begint aan de roman Was het gras maar groen van debutant Jireël Verhage, merkt het al snel. Deze vertelling lijkt verdacht veel op het zoveelste uit de kluiten gewassen verhaal over een goedgemutste en voornamelijk zeer onwetende Nederlander die vrijwilligerswerk gaat doen in een secundair...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Was het gras maar groen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken