Wees niet bang

42

Artikelen 1 Spots 1

In Bergen wordt het levenloze lichaam gevonden van de populaire bisschop Eva Karin Lynsgaard. Inspecteur Yngvar Stubø wordt op het onderzoek gezet. Ook in Oslo worden dode lichamen gevonden, hoewel de wijze waarop de slachtoffers vermoord zijn steeds anders is. Profiler Inger Johanne Vik, de echtgenote van Stubø, ontdekt een samenhang tussen de moorden, waarna een wanhopige jacht op de daders begint. Als zij niet gestopt worden, zullen er steeds nieuwe slachtoffers vallen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Pengemannen
Serie
Yngvar Stubø & Inger Johanne Vik (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
26 januari 2011
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023456254 , 9789046307151 , 9789023466659


Artikelen over Wees niet bang

  Meer artikelen


Door lezers

Thriller Club / Anne Holt
21 maart 2018 24 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Interessant boek over een actueel thema

door Jensy Franco Barate op 05-08-2010

Anne Holt is erg populair in Noorwegen en dat is niet zo vreemd. Holt heeft al een reeks boeken op haar naam staan waarvan een groot deel ook in het Nederlands is vertaald. Met haar nieuwste titel Wees niet bang schreef Holt wederom een spannend verhaal voor alle liefhebbers van literaire thrillers. Voor wie Holt nog niet kent, zal haar nieuwste boek een aangename kennismaking zijn.
In Wees...

Lezersrecensies (2)

door: veravb 1 like
Spannend, met een einde dat ik niet zag aankomen. En de epiloog/proloog aan het einde is er niet teveel aan, verklaart inderdaad alles.

Recensie Wees niet bang

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Goed boek met een goed plot maar toch vond ik 't net allemaal te lang duren. Het had van mij wel iets korter gemogen. In het begin worden er ontzettend veel personages opgevoerd en dat vond ik wel even lastig, ook omdat veel Noorse namen veelal dubbele namen zijn, zoals Inger Johanna en Eva Karin....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic