Advertentie
Werken van barmhartigheid

Werken van barmhartigheid

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Een journalist met tomeloze ambities stuit op het dossier van een om raadselachtige redenen, geseponeerde zaak. Wat is het geval?
Antoinette Schrader dreigt te stikken in haar overspannen levensverwachtingen en wordt 'getroost' met een kind van een Marokkaanse moeder en een Nederlandse vader. Dat lijkt het zingevende moment van haar leven: zij kan haar naar het mystieke neigende liefdesgevoel eindelijk een plaats geven. Als Antoinette, met haar op een drama uitgelopen moederschap, voor de televisie verschijnt valt ze in handen van een louche rechtsadviseur.
Het is juist deze oudere Bernhard Oolsdorp, de derde barmhartige engel in haar leven, die hoopt haar te kunnen redden waar zijn twee voorgangers gefaald hebben.
Maar dan grijpt de vierde Engel in: de publieke opinie in de vorm van een beroemde televisie persoonlijkheid.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.
Laatste editie
25 september 2003
ISBN
9789023411635
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Recensie Werken van barmhartigheid

door: Anne-Marie Van den Bosch 1 like
Toen ik het verhaal begon ervaarde ik vaagheid en oeverloos gezever. Dan komt er een verhaal bovendrijven, dat boeit, en als je het boek uit hebt lees je de eerste bladzijden maar weer eens.. Ik realiseerde me dat vaak eerst het denkpunt/conclusie wordt gegeven en waar het op slaat wordt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook