Advertentie
Yoga girl

Yoga Girl

10
Gelezen 13 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 5 Favoriet 3 Recensies 1
Non-fictie Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0
Rachel Brathen, beter bekend als Yoga Girl, is in korte tijd uitgegroeid tot een internationale yogalebrity. Meer dan een miljoen mensen volgen haar trouw op Instagram, om een glimp op te vangen van haar inspirerende, hippe en gezonde leven op het Caribische eiland Aruba.

Yoga Girl beschrijft haar reis van een chaotische en zelfdestructieve jeugd naar een nieuw leven waarin yoga en meditatie een hoofdrol spelen. In het boek vertelt Rachel hoe ze yoga ontdekte als de weg naar een vrijer, gezonder leven. Het is een inspirerend en kleurrijk boek dat Rachels bijzondere levensverhaal, haar yogaoefeningen en heerlijke recepten samenbrengt, gefotografeerd in een paradijselijke omgeving.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Vertaald door
Corry van Bree
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
18 augustus 2015
ISBN
9789400506213
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 3 4 5 3 2 2 0 1 0

Artikelen over Yoga Girl

Rekken en strekken van de ziel
03 september 2015
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Lindy (Hebban Crew) Hebban Crew

Van bad girl naar yoga girl

door: Lindy (Hebban Crew) 1 like

De social media zorgen voor de nieuwe beroemdheden van tegenwoordig. Film- en tv-sterren move over, want steeds meer ‘gewone’ mensen vinden via het web en de social media-kanalen een grote groep volgers, die hen uiteindelijk naast bekendheid ook een fulltimebaan opleveren. En niet alleen fashion-...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook