Advertentie

Zac en Mia

97

Gelezen 115 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 66 Favoriet 14 Recensies 9
Young adult Artikelen 2 Lijsten 3 Spots 3   Topics 0
De laatste persoon die Zac had verwacht in de kamer naast die van hem, is een meisje zoals Mia: boos, snel op haar teentjes getrapt en met een twijfelachtige muzieksmaak. In de echte wereld zou hij nooit bevriend met haar (willen) raken. Maar in het ziekenhuis gelden andere regels, en wat begint met kloppen op de muur, leidt naar een briefje - en ten slotte een vriendschap die ze allebei niet aan hadden zien komen.
Je hebt moed nodig in het ziekenhuis: en een ander soort moed dan in de gewone wereld. In één van deze werelden heeft Zac Mia nodig. En in de andere wereld heeft Mia Zac nodig. Of misschien hebben ze elkaar allebei nodig, altijd.
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Vertaald door
Aimée Warmerdam
Uitgeverij
Blossom Books
Eerste editie
11 februari 2014
Laatste editie
28 september 2017
ISBN
9789020679724 , 9789020632545 , 9789045340043


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (9)

Keuze van de redactie

Van kanker tot kameraadschap

door: Iris Windmeijer

Zac & Mia is het verhaal over twee jongeren die elkaar ontmoeten op de afdeling oncologie in het ziekenhuis. Ondanks dat Zac & Mia in het genre ‘sick-lit’ (boeken waarin één of meerdere van de hoofdpersonen ernstig ziek is/zijn) valt, gaat het verhaal niet alleen over de ziekte kanker die Zac en...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zac en Mia

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken