Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Zand over Elena
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 30 4 108 3 57 2 5 1 3
VN:

Zand over Elena

203

Gelezen 326 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 82 Favoriet 8 Recensies 4
Thrillers & Spanning Lijsten 3 Spots 3   Topics 0

Elena Weaver is doof maar leidt ondanks die handicap een zelfstandig bestaan als studente in Cambridge. Elke morgen gaat ze in alle vroegte joggen langs de rivier. Haar overbezorgde vader staat er echter op dat ze daarbij begeleidt wordt door zijn tweede vrouw Justine. Ongeduldig staat Elena op die bewuste, nog donkere ochtend te wachten op haar stiefmoeder. Er hangt een onheilspellende mist over de ontmoetingsplaats bij de rivier en Elena wordt langzaam maar zeker angstig. Rond een uur of zeven treft de schilderes Sarah Gordon Elena's ontzielde lichaam aan.

Inspecteur Thomas Lynley en brigadier Barbara Havers worden in deze mysterieuze moordzaak al snel geconfronteerd met allerlei verdachten. Ook komen zij erachter dat Elena helemaal niet zo'n bewonderenswaardig lieverdje was als iedereen wel dacht. Haar bruisende 'geheime' leven kende een flink aantal bedpartners onder studenten en docenten.

Toch houdt iedereen in Elena's omgeving hardnekkig de facade van wederzijdse liefde en toewijding van de jonge vrouw, haar vader en haar stiefmoeder in stand. Lynley en Havers krijgen echter al snel argwaan.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Pockets populaire fictie
Thriller
Pockets spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
For the Sake of Elena
Serie
Thomas Lynley & Barbara Havers (5)
Vertaald door
Marcella Houweling
Uitgeverij
Zwarte Beertjes
Eerste editie
01 januari 1993
Laatste editie
04 december 2010
ISBN
9789022980446 , 9789022987223 , 9789044924848
Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zand over Elena

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken