Advertentie
Zoals alleen oma dat kan

Zoals alleen oma dat kan

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 2 Recensies 1
Artikelen 4 Spots 1   Topics 0
Samen met Danny Jansen koken zes Indische oma's in Zoals alleen oma dat kan hun heerlijkste familierecepten. Het zijn gerechten vol herinneringen en nostalgie, maar tegelijkertijd helemaal van deze tijd. Zo maakt Oma Paula voor het eerst in zeventien jaar weer Sajur Mangut (pittige makreel), het gerecht waar haar overleden man zo dol op was; leert Oma Betty Danny hoe hij supersnel Babi Ketjap kan maken; en is Oma Irene te pittig voor Danny.

In dit prachtig vormgegeven boek geven de zes oma's de geheimen van hun lekkerste recepten door aan de volgende generaties. Zo kan iedereen thuis een rijsttafel maken waar oma ja tegen zou zeggen.
Genre
Culinair
Uitgeverij
24Kitchen
Laatste editie
21 oktober 2015
ISBN
9789400506794
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 3 4 1 3 0 2 0 1 0

Artikelen over Zoals alleen oma dat kan

Hebban Culinair recensie top 10 november 2015
01 december 2015 2 reacties
  Meer artikelen

Door lezers

  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Feest aan de rijsttafel!

door Maaike Ebbinge op 30-11-2015

Heerlijk die kookboeken waarin “oude” keukens snel worden vastgelegd voordat de recepten samen met onze oma’s voor altijd verdwijnen. Zo was Melk & Dadels (vorig jaar De Gouden Garde publieksprijs) het boek over de Marokkaanse keuken. En nu ligt het boek Zoals alleen oma dat kan, authentieke familierecepten uit de Indische keuken, in de winkels.

Wat heerlijk, deze nieuwe trend. Want wat een mooie...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook