Advertentie

Zonder suiker

6
Gelezen 7 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 4 Favoriet 1 Recensies 0
Culinair Lijsten 1   Topics 0

Suiker werkt verslavend en overmatig gebruik leidt tot welvaartsziekten zoals overgewicht en suikerziekte (type 2). Toch blijven we er veel van gebruiken. Hoe kan dat? Het antwoord daarop is heel eenvoudig: we zijn gek op zoet en daar maakt de voedingsindustrie handig gebruik van door aan allerlei, ook hartige, producten suiker toe te voegen. Zo krijgen we ongemerkt ook veel verborgen suikers binnen. Inmiddels staat de teller op zo'n 40 kilo per persoon per jaar.

Dat suiker slecht is voor je gebit en dat je er dik van kunt worden, weet iedereen. Maar dat het verslavend is en kan leiden tot vermoeidheid, snelle veroudering, stemmingswisselingen en een slechte weerstand is minder bekend. Gelukkig kan het anders. Zonder Suiker laat zien hoe. Behalve dat het inzicht geeft in de effecten van slechte suikers, helpt dit boek je het roer om te gooien. Ook laat het zien hoe je suiker op een gezonde manier kunt vervangen.

Zonder Suiker bevat meer dan 120 heerlijke recepten voor elk moment van de dag. Ontdek dat suikervrij eten puur, lekker én goed voor lichaam en geest is! Ervaar dat je je in korte tijd gezonder, opgewekter en energieker gaat voelen.

Genre
Culinair
Dieetboeken
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Laatste editie
08 mei 2013
ISBN
9789021554655 , 9789021553313 , 9789021557342
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic