Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


Met een boek stap je in elke wereld die je maar wilt. In een boek ontdek je verrassende kanten van jezelf. Ben jij een echte romanticus of ben jij die slimme speurneus? Ontdek jij de koning(in) in jezelf of zit er een wetenschapper in je DNA? In een boek kun je alles zijn. Ontdek het in de Boekenweek!

25 boekentips

‘Ik ben alles’ is het thema van de Boekenweek. Want in een boek kun je alles zijn. Ontdek jezelf met de 25 mooiste boeken van de Boekenweek. Er is een boek voor iedereen – je boekverkoper koos alvast de beste voor je uit.

Cadeau!

Koop een boek, krijg een boek – dat is lekker! Als je van 11 t/m 19 maart voor € 15 aan boeken koopt, krijg je het Boekenweekgeschenk cadeau. Hoe ver ga jij voor vriendschap? Ontdek het in De eerlijke vinder, het nieuwe boek van Lize Spit.

Dansende schrijvers

Schrijver Raoul de Jong ging voor het Boekenweekthema ‘Ik ben alles’ op zoek naar zijn identiteit. In Boto Banja neemt hij je mee naar een geheim genootschap van ondeugende, dansende schrijvers. Vanaf 11 maart voor maar € 5 in de boekwinkel.

Beleef!

In je boekhandel en bibliotheek zijn er volop leuke activiteiten rond het thema ‘Ik ben alles’. Ontmoet de schrijvers Lize Spit en Raoul de Jong op hun tournee. Of doe mee aan een leesclub: ontmoet lezers en schrijvers op het Boekenweekfestival!

Lees eens wat anders!

'Lees eens wat anders' is al jaren een geliefde themamaand op Hebban. We dagen lezers uit eens een boek op te pakken dat zij normaal niet zouden lezen. Om nieuwe boeken, nieuwe auteurs en nieuwe genres te ontdekken. Dit jaar sluiten we aan bij het Boekenweekthema 'Ik ben alles'.

Vier de Boekenweek!

Lize Spit en Raoul de Jong heten je welkom op Hebban tijdens de Boekenweek waar we je elke dag inspirerende content en leuke acties voorschotelen. Maak tijdens de Boekenweek een gratis account aan op Hebban.nl en je maakt automatisch kans op alle 25 boekentips!