Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


3PAK (2022)

3PAK is een geschenkbundel met korte verhalen van drie topauteurs: Chinouk Thijssen, Daan Heerma van Voss en Gershwin Bonevacia. Tijdens de Boekenweek van Jongeren is het geschenk verkrijgbaar bij boekhandels en bibliotheken. Daarnaast wordt 3PAK ook op scholen cadeau gedaan door docenten Nederlands.

3PAK

3PAK is een speciale uitgave voor de Boekenweek van Jongeren. Het luisterboek is mogelijk gemaakt door Storytel.

Aangeboden door de Bibliotheek.

Leen 3PAK als ebook

CHINOUK THIJSSEN: YOU’RE NEXT 
Farah geniet van een strandvakantie, totdat in haar hotel een meisje wordt neergestoken. Een briefje met ‘You’re next’ verandert de stemming definitief. 

Luister een fragment:

GERSHWIN BONEVACIA: OOK ALS JE ZE WIST 
‘Wat als ik opnieuw in de brugklas zat?’ In zeven gedichten vraagt de dichter zich af wie zijn identiteit bepaalt: hijzelf of de samenleving? 

Luister een fragment:

DAAN HEERMA VAN VOSS: SOLARO 
Een toevallige vriendschap, tussen een journalist en een bankier, die op zoek is naar het perfecte maatpak. Wat is uiteindelijk belangrijker: vriendschap of schoonheid? 3PAK is een uitgave van Stichting CPNB.

Luister een fragment:

De auteurs van 2022

Daan Heerma van Voss debuteerde in 2010 met de roman Een zondagsman. A.F.Th. van der Heijden noemde hem een van de grootste literaire talenten van het land. In 2020 verscheen Coronakronieken. Zijn nieuwste boek is het autobiografische De bange mens.

Chinouk Thijssen schrijft Young Adult-thrillers voor 14+. Truth or Dance stond op de shortlist voor Young Adult-boek van het jaar en Break a Leg won Beste Young Adult Nederlandstalig. Als ze niet schrijft, bezoekt ze jongeren op scholen.

Gershwin Bonevacia is dichter en spokenwordartiest. Tot januari 2022 was hij stadsdichter van Amsterdam en schreef hij maandelijks een gedicht in Het Parool. In 2021 verscheen bij Das Mag zijn dichtbundel Toen ik klein was, was ik niet bang.

Reacties op: 3PAK (2022)


Chinouk Thijssen

Chinouk Thijssen

Chinouk Thijssen vertelt al haar hele leven verhalen, maar pas toen ze begin twi...

Daan Heerma van Voss

Daan Heerma van Voss

Daan Heerma van Voss (1986) is historicus en schrijver. Voor zijn journalistiek...

Gershwin Bonevacia

Gershwin Bonevacia

Gershwin Bonevacia is dichter en spokenwordartiest. Tot januari 2022 was hij st...