Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


3PAK 2023

3PAK is een gratis geschenkbundel met drie korte verhalen van verschillende topauteurs. Tijdens de Boekenweek van Jongeren is het geschenk gratis verkrijgbaar bij boekhandels en bibliotheken.

Wat is 3PAK?

3PAK is een gratis geschenkbundel met drie korte verhalen van verschillende topauteurs. Tijdens de Boekenweek van Jongeren is het geschenk gratis verkrijgbaar bij boekhandels en bibliotheken. Daarnaast wordt 3PAK ook op scholen cadeau gedaan Ook is 3PAK als e-book gratis te lenen bij de Jeugdbibliotheek en is het luisterboek beschikbaar bij onder andere Storytel.

Dit zijn de verhalen van 3PAK 2023

In het verhaal van Philip Huff onthult Antoon in een opstel Nederlands zijn handeltje in sneakers. Zijn ouders zijn kwaad. Maar is het zo erg om veel geld te willen verdienen?

Marie Lotte en Nydia zullen jou eens even vertellen hoe jij je leven moet leiden, want zij zijn volwassen. Grapje. Volwassenen weten niks. Doe lekker waar je zelf zin in hebt.

Het verhaal van Rima Orie speelt zich af in de wereld van de populaire game Assassin’s Creed: Mirage. In het middeleeuwse Bagdad werkt Avani samen met de Orde om een belangrijke geheime formule te ontcijferen. Maar de vijand is ook geïnteresseerd in deze informatie…

Dit zijn de 3PAK-auteurs van 2023

Philip Huff is schrijver, dichter en regisseur. In 2009 debuteerde hij met Dagen van gras, drie jaar later gevolgd door het verfilmde Niemand in de stad. In zijn meest recente, bejubelde roman Wat je van bloed weet schrijft hij over het trauma van mishandeling.

Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen zijn het feministische duo dat bekend werd met hun pamflet en gelijknamige podcastDamn, honey. Inmiddels hebben zij zes boeken geschreven, waaronder Shit waar je als vrouw mee moet dealen.

Rima Orie schrijft als Young Adult-auteur graag fantasyverhalen over magische werelden, zoals De Zwendelprins en In het vervloekte hart. Haar verhaal in 3PAK speelt zich af in de wereld van de populaire game Assassin’s Creed: Mirage.

Reacties op: 3PAK 2023