Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


BoekTok Live!

Kom op vrijdagavond 16 september naar de aftrap van de Boekenweek van Jongeren 2022 en ontmoet je favoriete auteurs en BoekTokkers op BoekTok Live! Tijdens het gratis evenement vindt de uitreiking van het Beste Boek voor Jongeren plaats en kun je meedoen aan toffe workshops. Ben jij erbij?

Vier de Boekenweek van Jongeren van 16 tot en met 25 september en laat je inspireren door verhalen en boeken die écht bij je passen. Vind je nieuwe favoriete boek door de gratis bundel 3PAK, scholentournee Literatour, de online campagne en de prijs voor het Beste Boek voor Jongeren: dit wil jij lezen! 3PAK bevat dit jaar verhalen van auteurs Daan Heerma van Voss en Chinouk Thijssen en een gedichtencyclus van dichter Gershwin Bonevacia.

LEES OOK: Deze tien diverse boeken maken kans op de titel Beste Boek voor Jongeren

BoekTok Live!

Ontmoet je favoriete auteurs en BoekTokkers tijdens BoekTok Live! Op deze avond trappen we de Boekenweek van Jongeren af in het Literatuurmuseum in Den Haag.

Dwaal door het Literatuurmuseum en kom 3PAK-auteurs Chinouk Thijssen, Daan Heerma van Voss en Gershwin Bonevacia tegen. Of doe mee aan een van de toffe workshops, zoals het maken van je eigen spoken word act. Natuurlijk koop je ook de nieuwste boeken in de Young Adult pop-upstore en ontmoet je BoekTokkers zoals Soraya Riem en Noah de Campos Neto.

Tijdens het evenement wordt bovendien de nieuwe tentoonstelling Back Street geopend. Je ontdekt literaire verhalen en maakt in tien verschillende spellen kennis met hedendaagse schrijvers in de Gym, je leert verleiden met taal in de Limousine of je geeft jezelf bloot in het spel de Tattoo shop. Een bijzonder moment tijdens BoekTok Live! is de uitreiking van het Beste Boek voor Jongeren. De jury, bestaande uit vijf jongeren, kiest hun favoriete boeken in de categorieën 'Oorspronkelijk Nederlandstalig' en 'Vertaald'. Daar wil je bij zijn!

Reserveer je gratis tickets

BoekTok Live! is gratis bij te wonen in het Literatuurmuseum in Den Haag. Zet het evenement in je agenda, laat op Hebban weten dat je komt en reserveer je tickets via de website van het Literatuurmuseum. Het belooft een feestelijke avond te worden! Het evenement duurt van 19.30 uur tot 22.30 uur en is speciaal voor jongeren vanaf 14 jaar.

Literatuurmuseum
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag

Naar de agenda Reserveer je tickets

Reacties op: BoekTok Live!