Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


BoekTok Live

Kom op 15 vrijdag 2023 naar BoekTok Live, de officiële en gratis opening van de Boekenweek van Jongeren in Bibliotheek Neude in Utrecht. Tijdens dit evenement zullen veel auteurs aanwezig zijn, waaronder de 3PAK-auteurs Philip Huff, Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen en Rima Orie. Er zijn toffe interviews, workshops om te volgen, je kunt meedoen aan de Beste-Boek-Bingo en Poëzie Karaoke en natuurlijk zijn er veel boektokkers van de partij. Daarnaast vindt ook de bekendmaking en uitreiking van het Beste Boek voor Jongeren plaats.


INTERVIEWS met Ruta Repetys (online) en Ali Hazelwood (online). Jordi Lammers gaat ingesprek met Philip Huff over zijn verhaal in 3PAK, bij De vertaling gaan Maria Postema en Vincent Oostelbos in geprek met Billy Rouwenhorst (@billyleest) en tijdens Love is love zal Billy Rouwenhorst de auteurs Miriam Bruijstens, Nadine Swagerman en Tom de Cock het hemd van het lijf vragen.

WORKSHOPS waaraan jij kunt deelnemen zijn: Zelf weten door Nydia van Voorthuizen en Marie Lotte Hagen (DAMN,HONEY), Worldbuilding door Rima Orie, Black out Poetry door Jordi Lammers, Heartstopper tekenen door Emma Ringelding en Fatansiewezen maken door Eva Toorenent.

OOK TE DOEN: Q&A met uitgevers als Blossom Books, Uitgeverij Mooon, Best of YA, Luitingh-sijthoff en Queride. Daarnaast kan je ook meedoen met de Poëzie Karaoke, Beste-Boek-Bingo, Ex Libris-stempel maken met Gertie Jaquet, armbandjes maken en shoppen bij @ohsrslybookmarks, @blueillusionart, @pachiriri, @magicandbooks en @thedutchesreads.

Bekijk het volledige programma en reserveer je gratis ticket voor BoekTok Live hier

Reacties op: BoekTok Live