Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


Lees meer over 3PAK 2024

3PAK is verkrijgbaar tijdens de Boekenweek van Jongeren, 13 t/m 23 september 2024

Dit is de vernieuwde vormgeving van 3PAK 2024. Auteurs Astrid Boonstoppel, Michel van Egmond en Sholeh Rezazadeh schreven dit jaar elk een kort verhaal. Deze drie verhalen zijn gebundeld in 3PAK die tijdens de Boekenweek van Jongeren van 13 t/m 23 september gratis is op te halen bij de boekhandel, bibliotheek en/of op school.


'Dingen die ik haat' - Astrid Boonstoppel

Vanaf het moment dat Philip op tv is geweest om iets over zijn vermoorde buurmeisje Sam te zeggen, staat hij volop in de belangstelling. En dat voelt best lekker – zo lekker, dat hij dit gevoel het liefst nooit meer kwijtraakt.


'Bus 41' - Michel van Egmond

Jarenlang verdiepte sportschrijver Michel van Egmond zich in de subcultuur van de voetbalsupporters. Daarbij wist hij één groep altijd angstvallig te vermijden. Tot dat ene telefoontje kwam...


'Een berg zwijgen' Sholeh Rezazadeh

Grootmoeder lijdt aan dementie. Als zij verhuist naar een huis dat geen uitzicht op de bergen heeft, wordt de wereld steeds minder herkenbaar. Haar kleindochter wil oma helpen een gevoel van verbinding te houden.

Reacties op: Lees meer over 3PAK 2024