Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boekhandel Van Piere Eindhoven

Nieuwe Emmasingel 48, Eindhoven

Welkom bij Boekhandel Van Piere, de grootste algemene boekhandel van Eindhoven en omstreken. Onze winkel heeft een rijke geschiedenis die meer dan 170 jaar beslaat. In 1848 opende Martinus Franciscus Van Piere in Eindhoven een winkel in schrijfwaren en andere artikelen, zoals de bekende Zweedse lucifers. De kleine kantoorboekhandel groeide in anderhalve eeuw uit tot een van de grootste boekwinkels van Nederland. Tot en met 1997 was Boekhandel Van Piere een familiebedrijf. In dat jaar verkocht Bernhard Kessels jr het bedrijf aan BGN, waartoe ook andere grote boekhandels als Scheltema, Donner en Broese behoorden. Vanaf 2006 heetten we selexyz van piere. Na enkele turbulente jaren met faillissementen en overnames, maakte Boekhandel Van Piere op 8 maart 2014 onder zijn vertrouwde naam een doorstart. Sindsdien zijn we weer de vertrouwde boekwinkel in Eindhoven waar altijd wat te beleven valt. Kom langs voor ons uitgebreide assortiment Nederlandstalige en Engelstalige boeken, tijdschriften en cadeauartikelen. Drink de prijswinnende koffie van Coffeelovers. En bezoek onze vele evenementen. Ons volledige programma vind je op onze website: www.vanpiere.nl . Tot snel!

Neem contact op

Actieve boekverkopers

 

Hebban Reading Challenge

van onze lezers


31%
90

Deelnemers
3.017

Voorgenomen
924

Gelezen
0

Volbracht
Vul het aantal boeken dat je dit jaar wil gaan lezen in. Na aanmelding ontvang je elke maand de Challenge-nieuwsbrief met heel veel extra leesinspiratie. Op elk moment kun jij een blik werpen in je eigen handige jaaroverzicht.
Meld je vandaag nog aan op hebban.n/challenge

Recensies van onze lezers

Hebban Recensies

Populairste boeken op Hebban

Van de Hebban-redactie

Community

Liefde op het eerste boek: wat is jouw favoriete debuut?

Liefde op het eerste boek: wat is jouw favoriete debuut?

19 april 2024 52 reacties 1 like

Interview

Debuteren in 2024: hoe is dat nu echt?

Debuteren in 2024: hoe is dat nu echt?

18 april 2024 4 reacties 5 likes

Community

Welke klassieker is jouw Moby Dick?

Welke klassieker is jouw Moby Dick?

09 april 2024 531 reacties 6 likes