12 boeken, 12 maanden, 1 uitdaging

De 7Days Reading Challenge

Boekensite Hebban.nl en jongerenkrant 7Days organiseren een speciale Reading Challenge voor Young Adults. Elke maand selecteert de redactie van Hebban een bijzondere YA-roman, meestal samen met een mooie win-actie! 

Volg ook de speciale 7Days Reading Challenge-page.

 

Dit zijn de boeken:

Het boek van dcember

Schrijfster Katherine McGee werkte aan tv-series als Pretty Little Liars en De 100. Haar debuut doet denken aan een futuristische versie van de serie Gossip Girl. Roddels, romantiek en geheimen die bewaard moeten worden, maar dan een eeuw in de toekomst. In 2118 is New York de stad van innovatie en dromen. Iedereen wil iets bereiken, maar heeft daardoor ook veel te verliezen. Mensen die het helemaal gemaakt hebben wonen helemaal bovenin de duizend-verdiepingen-tellende woontorens. Vijf tieners proberen hun plekje daar te veroveren. Maar dan springt een meisje van de bovenste woonlaag van haar wolkenkrabber. Haar dood brengt een schandaal aan het licht dat zowel de elite op de bovenste verdieping als de gewone bewoners van de laagste verdiepingen aangaat.  

Wat moet je doen?

  • Stap 1: Meld je aan voor de 7Days Reading Challenge    
  • Stap 2: Wil je daarna kans maken op Duizend hoog? Doe dan mee aan deze winactie

 

Schrijf recensies over de boeken die je las

... en maak kans op mooie prijzen

Heb je aan het eind van 2016 alle twaalf geselecteerde boeken gelezen en een recensie geplaatst op Hebban, dan speel je automatisch mee met het Hebban Prijzengala volgend jaar januari. We verloten daarin heel veel toffe cadeaus voor liefhebbers van YA-romans. 
 

Meer Reading Challenges: 

Vind je het leuker - of ook leuk - om zelf te bepalen hoeveel en welke boeken je dit jaar leest, doe dan (ook) mee met de Hebban Reading Challenge 2016

De challenge tot nu toe

5.292

Boeken voorgenomen
641

Boeken gelezen
11

Challenges volbracht


Reacties op: 7Days Reading Challenge