ABC Reading Bingo

The American Book Center, of ABC, bestaat uit twee boekwinkels vol Engelstalige boeken. Den Haag en Amsterdam kun je als rechtgeaarde boekliefhebber niet bezoeken zonder ABC aan te doen. De rijkdom aan titels is enorm en de boekenliefde van de medewerkers is minstens even omvangrijk. Ze helpen je graag aan leestips. Dit jaar hebben ze de ABC Reading Bingo voor je! Hoeveel van deze 24 categorieën kun jij 'afstempelen'?

  • Deze challenge heeft een vast aantal van 24, namelijk het aantal bingovakjes.
  • Per categorie zijn er leestips te vinden, maar los van deze suggesties kun je zelf ook een titel bij een categorie zoeken.
  • De ABC Reading Bingo is bedoeld voor Engelstalige boeken, maar als jij graag deze bingokaart vol wilt lezen met Nederlandstalige boeken, dan kan dat prima.
  • Voor de categorie 'Magazines' kun je geen boek afvinken. Om aan je 24 boeken te komen, mag je een vrije keuze aanvinken voor de ABC Bingo. En natuurlijk wel ook even een tijdschrift lezen!
  • Om een boek op 'Gelezen' te zetten voor de Bingo ga je naar de boekpagina en vink je onder de cover 'Gelezen' aan. Je krijgt dan een popupschermpje waar je deze challenge kunt aanvinken.

Wie roept Bingo?

De categorieën

Welke boeken ga jij lezen om deze bingokaart vol te krijgen? We geven per categorie leestips, maar er zijn nog veel meer titels te kiezen. Volg ABC op Facebook of Twitter op meer suggesties te ontvangen en ontdek hier de ABC Favorites.

Ga naar de checklist

Meer Challenges

De Hebban Reading Challenge 2017

Meedoen aan de Hebban Reading Challenge is makkelijk. Je stelt jezelf een leesdoel voor het hele jaar 2017 en probeert dat te halen. Er is geen prijs voor de hoogste Challenge en het is geen wedstrijd. Kies een leesdoel dat bij jou past, dan helpen wij je dat te halen.

De Landenchallenge

Dit is geen aparte Challenge, maar de vorm waarin we de 2017-Challenge hebben gegoten. Je beslist je aantal dus hierboven in de Reading Challenge en de inhoud in de Landenchallenge. Lees boeken uit zo veel mogelijk windstreken van de wereld. De Hebban-crew maakte alvast een aantal inspiratielijsten met boeken die zich afspelen in 50+ landen en die de moeite van het lezen méér dan waard zijn.

Minichallenges

Wil je graag iets anders dan de Landenchallenge of heb je meer inspiratie nodig? Probeer eens een Minichallenge! Het leukste is dat je zelf ook een Minichallenge kunt maken om wer anderen te inspireren.

De Blossom Books Reading Challenge

Uitgeverij Blossom Books wil graag zes boeken met je lezen dit jaar.

De challenge tot nu toe

1.143

Boeken voorgenomen
0

Boeken gelezen
0

Challenges volbracht


Reacties op: ABC Reading Bingo