Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

De challenge tot nu toe

1.308

Boeken voorgenomen
478

Boeken gelezen
39

Challenges volbracht


Boekenweek Challenge: hoe werkt het?

Alles over de Boekenweek

De Boekenweek Challenge

Meer én leuker lezen. Daar zorgen we bij Hebban wel voor. Ter gelegenheid van de Boekenweek organiseren we voor iedereen die kennis wil maken met de Hebban Reading Challenge een speciale instapchallenge. Maar ook als je al meedoet aan de reguliere Challenge kun je natuurlijk deelnemen!

In de Boekenweek Challenge lezen we dit jaar vier boeken (extra) op basis van de thema's van de Boekenweek. Elke maand selecteren we 5 titels die passen binnen een jaarthema van een Boekenweek uit het verleden. In totaal tippen we Van Boekenweek tot Boekenweek 60 titels. Laat je inspireren door de maandelijkse tips en lees mee! Je hoeft de boeken natuurlijk niet allemaal te lezen in de maand waarin we ze tippen.

Natuurlijk beginnen we deze Challenge met de boekentips binnen het thema van Boekenweek 2020: Rebellen en dwarsdenkers

Hoe werkt het?

  1. Meld je hierboven aan voor deze Challenge.
  2. Lees een of meer boeken uit de tiplijsten.
  3. Zet het boek op 'gelezen' als je het uit heb.
  4. Het boek wordt automatisch toegevoegd aan je gelezen boeken in de Boekenweek Challenge.

 

Om de instapchallenge zo toegankelijk mogelijk te houden, staat het leesdoel vast op 4. Wil je meer Boekenweektitels lezen dan de vier van deze instapchallenge? Dan kun je die kwijt op de reguliere Reading Challenge! Heb je de smaak te pakken, kun je hier ook het aantal boeken dat je wilt lezen aanpassen.

De categorieën

Leestips maart 2020 Leestips april 2020 Leestips mei 2020 Leestips juni 2020 Leestips juli 2020 Leestips augustus 2020 Leestips oktober 2020 Leestips november 2020 Leestips december 2020 Leestips januari 2021

Boekenweek 2020: Rebellen en dwarsdenkers

Naar het artikel

Boekenweek 2013: Gouden tijden, zwarte bladzijden

Naar het artikel 

Boekenweek 2009: Tjielp tjielp. De Literaire Zoo

Naar het artikel 

Boekenweek 2015: Te gek voor woorden

Naar het artikel 

Boekenweek 2014: Ondertussen ergens anders

Naar het artikel 

Boekenweek 1999: Familie-album

Naar het artikel 

Boekenweek 2001: Land van herkomst

Naar het artikel 

Boekenweek 2008: Van oude menschen...

Naar het artikel 

Boekenweek 2006: Schrijvers en muziek

Naar het artikel 

Boekenweek 2011: Geschreven portretten

Naar het artikel 

Hebban Reading Challenge 2020

Hebban Reading Challenge 2020 Veelgestelde vragen

De Hebban Reading Challenge

Of je nou 3 boeken leest of 30, of zelfs 300. Jij bepaalt. Niks moet, alles mag. De Reading Challenge is geen huiswerk en wij zijn niet de strenge leraar die strafwerk uitdeelt als je het niet haalt. Wij zijn hier alleen om je te inspireren en motiveren. Het is verder aan jou hoe je de Challenge invult. Hieronder geven we je acht redenen om mee te doen aan de Hebban Reading Challenge.   

8 redenen om mee te doen aan de Hebban Reading Challenge

 

De Hebban Boekenapp

Ook in de Hebban Boekenapp kun je je Challenge bijhouden. Zoek het boek op via de zoekbalk (of de scanner in de Hebban Boekenapp), zet hem op 'Gelezen' en vink de Reading Challenge aan. Dan schuift je voortgangsbalk een stukje op.

Inloggen op site en app: Je gebruikt hetzelfde account voor de site en de app. Je logt dus op dezelfde manier in. Lees de Boekenapp FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen. 

Reacties op: Boekenweek Challenge