Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De challenge tot nu toe

385

Boeken voorgenomen
52

Boeken gelezen
0

Challenges volbracht


Ga jij onze Reading Challenge aan?

De Boekenweek gaat niet door, maar boekhandel De Vries Van Stockum maakt er tijdens Het voorwoord van de Boekenweek i.s.m. Hebban toch een week vol boeken van. 

Klik op de knop "Meedoen!" en bestel het boekenpakket met daarin vijf boeken. Boeken die je in één avond (maximaal anderhalf uur) kunt lezen van verschillende genres en verschillende thema’s. Met zorg geselecteerd door onze boekhandelaren en geschikt voor iedereen. Zo verbreed je je horizon en lees je ook dingen die je normaal niet op zou pakken.

Online praten over het boek

We beginnen elke dag met een introductiefilmpje waarin één van onze boekverkopers je iets vertelt over het boek. In de avond kun je samen met je medelezers (online) praten over het boek en leveren wij nog extra verdiepingsmateriaal zoals een interview met de auteur, een podcast over het thema of een filmpje.

Al het materiaal blijft beschikbaar, dus je kunt zonder zorgen een dag overslaan en later inhalen.

Zo tik je in één keer vijf boeken af van je leeslijst, steun je de boekhandel én help je jezelf met het opbouwen van een leesgewoonte.

Naar de spot

De discussies per dag:

Doe mee


8 maart

9 maart

10 maart

11 maart

12 maart
 

Reacties op: Een week vol boeken - Reading Challenge

Gesponsorde boeken