De oversteektrilogie

Justin Cronin brak in 2010 door met de publicatie De oversteek, het eerste deel van een trilogie rond een post-apocalyptische vampier. Hij schreef op verzoek van zijn dochter een boek met een klein meisje in de hoofdrol. In 2012 volgde De twaalf en in januari volgt het concluderende einddeel Stad van spiegels. Dit is hét moment om de serie te (her)lezen. Doe jij mee aan de #justincroninchallenge?

'De personages in dit fascinerende boek zijn zo goed neergezet en zo levensecht dat je bij wijze van spreken het idee krijgt dat je erbij hoort, dat je met de groep mee ten strijde trekt tegen de alles verslindende viralen. Alles zit ook in dit boek: rampspoed, trachten te overleven, opoffering, strijd, hoop, horror, het goede en het kwade, avontuur, mysterie, liefde en romantiek.' - Hebbanrecensent Diana over De oversteek

Stad van spiegels

‘Een grandioos slotstuk van de trilogie. Een van de grote werken uit de Amerikaanse fantasyliteratuur.’ – Stephen King

‘Een van debeste thrillersvan 2016. Je móet doorlezen.’ – New York Times

‘Superieur. Deze afronding van Cronins apocalyptische trilogie maakt alle verwachtingen waar.’  – Publishers Weekly


Hebban Leesclub

Wil jij je Justin Cronin Reading Challenge nog leuker maken, doe dan mee aan de drie opeenvolgende Hebban Leesclubs. We gaan alle delen van De oversteektrilogie bespreken. Bij elke leesclub is deelname aan de leesclub ervoor gewenst.

Binnenkort

Je kunt je binnenkort voor een leesexemplaar van De twaalf, het tweede deel van de trilogie. Met je inschrijving beloof je actief deel te nemen aan de discussie gedurende de gehele looptijd van de leesclub én plaats je op tijd een recensie op Hebban. Let op: deelname aan de leesclub van deel 1 is een pre!

Ik heb het boek al (gelezen)

Heb jij het boek al (gelezen), dan hoef je niet in te schrijven en kun je altijd aanschuiven. Stel je kort voor in het Leesclubcafé en doe lekker mee!

Hebban Leesclub - De oversteek

De challenge tot nu toe

270

Boeken voorgenomen
92

Boeken gelezen
20

Challenges volbracht


Reacties op: Justin Cronin Reading Challenge