Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hoeveel boeken ga jij lezen in 2017?

Klik hier voor de Reading challenge 2016
5.165

Deelnemers
120.202

Boeken gelezen
1.606

Challenges volbracht

READING CHALLENGE 2017

Let op: De eindtijd van de Hebban Reading Challenge 2017 staat op 14 januari 2018. Dat is om een laatste vergeten boek aan te kunnen vinken en te controleren of je Challenge in orde is.

Welkom bij de Hebban Reading Challenge 2017. Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws rondom de challenge. Heb je een boek gelezen voor de Challenge? Zet hem op Gelezen en vink Reading Challenge 2017 aan. Dan schuift je voortgangsbalk een stukje op.

Tip: je kunt zowel Engelstalige als Nederlandstalige boeken aanvinken voor je Challenge. Staat het boek dat jij gelezen hebt niet op Hebban? Dan kun je het hier laten toevoegen.


Lees meer...

Lees de wereld rond met de Hebban Reading Challenge
Hebban Minichallenges - meer inspiratie! 

 

Handige linkjes

Hebban Reading Challenge startpagina
Veelgestelde vragen
Aanmelden voor de Reading Challenge nieuwsbrief

LEES DE WERELD ROND IN 2017

In de Hebban Reading Challenge bepaal je het aantal boeken dat je in een jaar wilt lezen. Wil je van je challenge een echte ontdekkingsreis maken? Probeer dan onze landenchallenge. Lees boeken uit zo veel mogelijk windstreken van de wereld. De Hebban-crew maakte alvast een aantal inspiratielijsten met boeken die zich afspelen in meer dan veertig landen landen en die de moeite van het lezen méér dan waard zijn.

Gebruik de afvinklijst om je leesreis bij te houden. Je vindt per land een handige inspiratielijst. 

LAAT JE INSPIREREN!

Speciaal voor jou bedachten we met een aantal van onze partners nog een paar toffe minichallenges om jouw leesjaar 2017 nog verrassender te maken. Je kunt ze natuurlijk naar hartelust combineren.

Acht zinderende nummers eenMaak kennis met acht van de best gewaardeerde thrillerreeksen.

Acht klassiekers in een nieuw jasje: Ontdaan van hun oude jasjes. Acht tijdloze klassiekers die niet mogen ontbreken op jouw boekenplank!

Acht bejubelde literaire debutenAcht recente bijzonder goed ontvangen Nederlandstalige debuutromans.

Acht bekroonde thrillersAcht spannende boeken die in de afgelopen vijfentwintig jaar in de prijzen vielen.

Acht fantasywerelden: Acht fantasywerelden die je als literaire ontdekkingsreiziger met verbeelding absoluut bezocht moet hebben.

Nog meer minichallenges vind je hier. Je kunt ook zelf een minichallenge insturen!