Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hoeveel boeken ga jij lezen in 2018?

Naar de Reading Challenge 2016 | 2017 | 2018 | 2019
5.484

Deelnemers
161.544

Boeken gelezen
2.138

Challenges volbracht

HEBBAN READING CHALLENGE 2018

VIJFTIG INSPIRERENDE CATEGORIE√čN

Gebruik de afvinklijst om je leesjaar bij te houden. Je vindt per categorie een gevarieerde inspiratielijst, waaronder je ook zelf leestips kunt geven aan andere Challengers. De categorieën zijn optioneel, je kúnt je Challenge ermee inrichten, maar je kunt ook voor vrije keuze gaan of heel andere thema's kiezen.

Ik gebruik de 50 categorieën voor mijn Challenge

Supergoed! We hebben 50 ontzettend leuke onderwerpen voor je bedacht en in elke categorie vind je spannende leestips. Je kunt helpen door zelf jouw favoriete boeken te noemen onder de categorieën waarin die titels passen. Hebban is voor lezers, maar ook zeker dóór lezers, dus inspireer elkaar!

Ik ga het hele jaar klassiekers lezen

Dat zou eens fijn zijn, na 2018 een hele stapel klassiekers achter de kiezen hebben. Eindelijk!

Ik ga het hele jaar boeken uit mijn kast lezen

Heb je stapels ongelezen boeken in je kast liggen en kom je er helemaal niet aan toe nieuw gekochte boeken te lezen, dan is het eigenlijk zot om die stapels maar hoger en hoger te laten worden (nou ja...). Wat denk je ervan om een heel jaar boeken te lezen die al een tijdje op je staan te wachten?

Ik ga het anders aanpakken

Vertel! Daar zijn we benieuwd naar. Schrijf een blog over je Hebban Reading Challenge 2018.

Zegt het voort!

Het leukste is om met al je vrienden en vriendinnen de Hebban Reading Challenge aan te gaan. Zo help je elkaar tijd te vinden en wie weet organiseer je elke maand wel een stille leesclub (afspreken in een café en dan allemaal een uur lekker je eigen boek lezen!). Deel je eigen Hebban Reading Challenge 2018 leesdoel op social media met hashtag #hebbanreadingchallenge.

HOE WERKT HET?

Heb je een boek gelezen voor de Challenge? Zoek het boek op via de zoekbalk (of de scanner in de Hebban Boekenapp), zet hem op 'Gelezen' en vink de Reading Challenge 2018 aan. Dan schuift je voortgangsbalk een stukje op.

Moet ik mijn Challenge vooruit plannen?

Nee, dat hoeft niet. Je kiest per keer een boek uit voor een categorie. Het kán echter wel. Je kunt een boek als Wil ik lezen aanvinken voor de Challenge 2018.

De Hebban Boekenapp

Ook in de Hebban Boekenapp kun je je Challenge bijhouden. Je moet wel even op de website van Hebban de Challenge starten en je leesdoel ingeven, maar dan kun je in de app aangeven welke boeken je hebt gelezen voor de Challenge. Dat doe je via de 'Beoordeel nu'-button.

Inloggen op site en app

Je gebruikt hetzelfde account voor de site en de app. Je logt dus op dezelfde manier in. Vragen? 

Tip: je kunt zowel Engelstalige als Nederlandstalige boeken aanvinken voor je Challenge. Staat het boek dat jij gelezen hebt niet op Hebban? Dan kun je het hier laten toevoegen.