Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
   Naar de Challenge
Al meer dan 18.597deelnemers

Hoeveel boeken ga jij lezen in 2024?

Doe mee aan het leukste goede voornemen van het jaar: meer én leuker lezen! Log in of maak een account aan en start jouw challenge.

Maak nu een account aan en doe mee

Hebban Reading Challenge 2024

18.597
Deelnemers
86
Challenges volbracht

Hoe werkt het

De Hebban Reading Challenge helpt jou om meer boeken te lezen. Of je nu vijf boeken wilt lezen of honderd, dat maakt helemaal niet uit. Laat je inspireren door de Hebban Crew, de vele andere deelnemers en de lezers op Hebban om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken. Schrijf je vandaag nog gratis in voor de Hebban Reading Challenge 2024!
1
Doe mee met de Hebban Reading Challenge en vul het aantal boeken in dat je in dit jaar wilt lezen. Je kunt je leesdoel elk moment aanpassen.
2
Voeg een boek toe aan je persoonlijke Challenge. Gebruik de zoekfunctie om snel bij een boek uit te komen en zet hem op 'Wil ik lezen'. In de pop-up kan worden aangevinkt dat het boek meetelt voor de Reading Challenge. Met het uitklappijltje van de actieknop op de boekpagina kan een boek ook naderhand worden toegevoegd aan de challenge.
3
Zet het boek op 'Gelezen' als je het uit hebt. Telt het boek nu nog niet mee met je Challenge, vink dan nog even Hebban Reading Challenge 2024 aan in het uitklapmenu.
4
Het boek wordt nu automatisch toegevoegd aan je gelezen boeken in de Reading Challenge en je voortgangsbalk schuift een stukje op.
5
Gebruik ook de Hebban Boeken-app met de handige barcodescanner om boeken toe te voegen aan je persoonlijke boekenplanken en je Hebban Reading Challenge bij te houden.

Meer én leuker lezen

Goede voornemens zijn er in vele soorten en maten. Jezelf meer tijd gunnen om boeken te lezen is zonder twijfel een van de leukste goede voornemens. Want wie wil er nu niet méér en met nog meer plezier lezen?

En het werkt écht! In zeven jaar tijd werden al meer dan 2,2 miljoen boeken gelezen voor de Hebban Reading Challenge. Doe ook mee en verras jezelf!

Leesinspiratie

Met de Hebban Reading Challenge zit je nooit zonder leesinspiratie. We dagen je uit de checklist met 52 spannende categorieën volledig af te vinken. Elke week zoeken we samen met onze lezerscommunity een leukste, mooiste en meest verrassende titels voor een categorie om je op weg te helpen.

TIP! Zet de Hebban Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan en ontvang elke maand inspiratie en leestips in je mailbox.

Je volgende favoriete boek

Heb je je boek uit en geen idee welk boek je nu moet lezen? Probeer dan eens Hebban tipt en laat je inspireren door de lezerscommunity. Op basis van een door jou gelezen en goed gewaardeerd boek ontvang je meteen een aantal leestips. 

Probeer het meteen