Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
   Naar de Challenge
Al meer dan 29.588deelnemers

Hoeveel boeken ga jij lezen in 2023?

Doe mee aan het leukste goede voornemen van het jaar: meer én leuker lezen! Log in of maak een account aan en start jouw challenge.

Maak nu een account aan en doe mee

Hebban Reading Challenge 2023

29.588
Deelnemers
514.852
Boeken gelezen
8.409
Challenges volbracht

Hoe werkt het

De Hebban Reading Challenge helpt jou om meer boeken te lezen. Of je nu vijf boeken wilt lezen of honderd, dat maakt helemaal niet uit. Laat je inspireren door de Hebban Crew, de vele andere deelnemers en de lezers op Hebban om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken. Schrijf je vandaag nog gratis in voor de Hebban Reading Challenge 2023!
1
Doe mee met de Hebban Reading Challenge en vul het aantal boeken in dat je in dit jaar wilt lezen. Je kunt je leesdoel elk moment aanpassen.
2
Voeg een boek toe aan je persoonlijke Challenge. Gebruik de zoekfunctie om snel bij een boek uit te komen en zet hem op 'Wil ik lezen'. In de pop-up kan worden aangevinkt dat het boek meetelt voor de Reading Challenge. Met het uitklappijltje van de actieknop op de boekpagina kan een boek ook naderhand worden toegevoegd aan de challenge.
3
Zet het boek op 'Gelezen' als je het uit hebt. Telt het boek nu nog niet mee met je Challenge, vink dan nog even Hebban Reading Challenge 2023 aan in het uitklapmenu.
4
Het boek wordt nu automatisch toegevoegd aan je gelezen boeken in de Reading Challenge en je voortgangsbalk schuift een stukje op.
5
Gebruik ook de Hebban Boeken-app met de handige barcodescanner om boeken toe te voegen aan je persoonlijke boekenplanken en je Hebban Reading Challenge bij te houden.

Meer én leuker lezen

De Hebban Reading Challenge 2024 is geopend! Stel nu je leesdoel in voor het komende jaar.

Goede voornemens zijn er in vele soorten en maten. Jezelf meer tijd gunnen om boeken te lezen is zonder twijfel een van de leukste goede voornemens. Want wie wil er nu niet méér en met nog meer plezier lezen?

De Hebban Reading Challenge is al sinds 2016 ongekend succesvol in onze missie mensen meer én leuker te laten lezen. Er werden in zeven jaar tijd al meer dan 1,6 miljoen boeken gelezen voor de verschillende challenges. Doe ook mee!

Leesinspiratie

Met de Hebban Reading Challenge zit je nooit zonder leesinspiratie. Ook dit jaar hebben we weer een prachtige checklist met 52 categorieën, die je kunt afvinken. Elke week zoeken we samen met onze lezerscommunity een leukste, mooiste en meest verrassende titels voor een categorie om je op weg te helpen. 

TIP! Zorg ervoor dat je de Hebban Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan ontvang je elke maand een overzicht van alle top tienen en blijf je op de hoogte van jouw eigen challenge.