Advertentie

De mensen achter Hebban

De mensen achter Hebban | Hebban Quick Tour | Veelgestelde vragen over Hebban | Promotie op Hebban | Recenseren voor Hebban | Werkzaamheden & storingen | Mediaroom | Hebban Widget

Hebban Crew

Sander Verheijen

Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van Hebban. Na jaren gewerkt te hebben als marketing- en communicatieprofessional bij o.a. Siemens en de ANWB, richtte hij in 2002 thrillersite Crimezone.nl op. In 2005 verkocht hij de site en werd hij als acquirerend redacteur bij uitgeverij Unieboek verantwoordelijk voor het thrillerfonds. In 2010 keerde Sander terug als hoofdredacteur bij Crimezone. Onder de naam twelph.com ontwerpt hij o.a. boekomslagen voor een groot aantal Nederlandse uitgeverijen en verzorgt hij de vormgeving van Hebban. 

Volg Sander op Hebban | Neem contact op

 

Daphne van Rijssel

Daphne van Rijssel (1986) is sinds april 2014 werkzaam bij Hebban als redacteur. Ze rondde de Pedagogische Academie in Groningen af en werkte een aantal jaar als leerkracht in het basisonderwijs. Daarna studeerde ze Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde ze zich in de moderne letterkunde. Met veel plezier houdt Daphne zich bezig met de nieuwste Nederlandstalige literatuur.

Volg Daphne op Hebban | Neem contact op

 

Lindy de Jong

Lindy de Jong (1987) is sinds mei 2014 betrokken bij Hebban als redacteur. Ze studeerde Spaanse Taal en Cultuur, gevolgd door de master Westerse Literatuur en Cultuur. Ze specialiseerde zich in de Spaanse literatuur en volgde verschillende cursussen in Madrid, Barcelona en Salamanca. Ook volgde ze een cursus aan de Hogeschool voor Journalistiek in Utrecht. Later ging ze aan de slag in het boekenvak en maakte zo van haar hobby haar beroep. Bij uitgeverij Nieuw Amsterdam werkte ze o.a. als PR-medewerker, redactie-assistent en redacteur.

Volg Lindy op Hebban | Neem contact op 

 

Soraya Vink

Soraya Vink (1992) werkt sinds februari 2015 als redacteur bij Hebban. Ze studeerde Spaanse Taal en Cultuur, gevolgd door de master Educatie en Communicatie waar ze haar eerstegraads lesbevoegdheid voor docente Spaans behaalde. Ze gaf Spaanse les op verschillende middelbare scholen waar ze o.a. haar liefde voor Spaanse literatuur met leerlingen deelde. Na haar studie dreef haar passie voor boeken haar naar een baan in het boekenvak.  

Volg Soraya op Hebban | Neem contact op

 

Debbie van der Zande

Debbie van der Zande (1977) is sinds 2014 redacteur en communitymanager bij Hebban. Ze brak een studie Communicatiewetenschap af om haar hart te kunnen volgen: het verzorgen en trainen van moeilijk plaatsbare asielhonden. Debbie heeft gewerkt in boekhandels, als recensent en (eind)redacteur bij FOK! en diverse genretijdschriften, als vrijwillig PR-medewerker bij de Dierenbescherming en als bestuurslid van de Stichting ter bevordering van het fantastische genre. Ze is co-auteur van het in 2015 verschenen boek Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? (Atlas Contact).

Volg Debbie op Hebban | Neem contact op

 

Martijn Lindeboom

Martijn Lindeboom (1971) is sinds 2014 redacteur en fantasy-specialist bij Hebban. Hij schrijft sinds zijn jeugd sciencefiction en fantasy en debuteerde in 2005 met zijn eerste boek. In 2015 verscheen zijn negende: Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction?, dat hij samen schreef met Debbie van der Zande. Sinds 2011 is hij actief als promotor van de fantastische genres, eerst als organisator van de Paul Harland Prijs schrijfwedstrijd, sinds 2014 als voorzitter van de Stichting ter bevordering van het fantastische genre. 

Volg Martijn op Hebban | Neem contact op 

En zij schrijven of schreven ook voor Hebban:

Guus Bauer - Kees de Bree - Ariënne Bolt - Jean-Paul Colin - Jacky van Dijk - Anne Eekhout - Victoria Farkas - Wout ten Have - Julienne van den Heuvel - Iris Houx - Jelmer Jepsen - Annemiek van Kessel - Anna Korterink - Peter Kuijt - Wilke Martens - Almar Otten - Suzanne Peters - Stefan Popa - Cees van Rhienen - Stefanie Schulte - Jannelies Smit - Evelien van Steenis - Jet Steinz - Natascha van der Stelt - Natasza Tardio - Buddy Tegenbosch - Luc Wierts - Margje Woodrow - Bente van de Wouw