Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Topics

Hebban presenteert Topics! Een plek waar jij in gesprek kunt met andere lezers. Heb je een vraag, een tip of een verzoek, een leuke trivia die graag wilt delen of ben je op zoek naar een boek of achtergrondinformatie over een auteur, dan is Topics the place to be!

Naar de topics

Hebban Spots

Neus rond in de verschillende Hebban Spots. Ga naar het Spots-overzicht en filter op jouw keuze, bijvoorbeeld leesclubs of boekenblogs. Je kunt een Spot ook volgen en notificaties ontvangen. Of ga naar het artikelenoverzicht om de nieuwste Spot-artikelen te lezen.

Naar de spots Naar de artikelen

Favoriete boekhandel

Kies in Mijn Hebban je favoriete boekhandel om hun blogs, recensies en evenementen te volgen. Je kunt zoveel boekhandels volgen als je wilt om op de hoogte te blijven, maar je kunt er maar één instellen als favoriet. Doet jouw boekhandel nog niet mee? Meld ze hier aan.

Naar de lijst met boekhandels

Blogs

De nieuwste blogposts van leden van de community vind je hier.

Naar de blogposts

Recensies

De nieuwste recensies van lezers op Hebban vind je hier.

Naar de recensies

Reacties

De laatste reacties op artikelen, blogposts, recensies en topics vind je in dit overzicht.

Naar de reacties Reacties op spots

Challenges op Hebban

Wil je naast de Hebban Reading Challenge meer uitdaging in je leesjaar? Doe ook mee met een van onderstaande Challenges.

Grote Vriendelijke 100
Zeven zussen Challenge
Hebban 1000
Voorleesboeken Challenge
Lees eens wat anders-challenge

Tips van de Hebban Crew

  • Ben jij op zoek naar een spot die je graag bezoekt, maar weet je niet waar je die kunt vinden? Tik (een deel van) de naam in de zoekbalk in en kies in de zoekresultaten voor 'Spots'
  • Wist je dat je elke andere lezer hier op Hebban kunt aanklikken en diens profiel en boekenplanken kunt bekijken (mits de privacy niet op de hoogste stand staat)? Klik simpelweg op een naam die je op Hebban bij een reactie, recensie of blog vindt. Of tik de (gebruikers)naam in in de zoekbalk en kies in de zoekresultaten voor 'Leden'.
  • Wil jij weten wat er allemaal is geschreven over een boek, zoek dan via de zoekbalk de boektitel op. Op de boekpagina kun je grijze buttons vinden met onder andere 'artikelen' en 'spots'. Zo vind je makkelijk alles dat over die titel is geschreven. De recensies en korte opmerkingen over een boek vind je als je op de boekpagina een eindje naar beneden scrolt.