10 keer kippenvel

Speciaal geselecteerd door boekverkopers

(31)
  Cadeaulijst
Verstoorde familierelaties, oud geld, maar vooral veel oud zeer ... Eén gezin, zes verdachten, tien jaar leugens. Zes duistere redenen zit boordevol slimme plotwendingen en geweldige dialogen.
(104)
  Cadeaulijst
'Ik ben het kind dat ontsnapte. Dit is mijn verhaal.' Meisje A is een prachtig geschreven en ongelooflijk krachtig verhaal over spoken uit het verleden, verlossing en – uiteindelijk – liefde.
(1192)
  Cadeaulijst
Een studente is in haar eentje aan het hardlopen in het bos. Ze prent zichzelf in dat ze geen reden heeft om bang te zijn, maar ze heeft het gruwelijk mis. Een monster houdt zich schuil tussen de bomen, en hij wacht op het juiste moment om toe te slaan.
(61)
  Cadeaulijst
Zomerse (ont)spanning met Suzanne Vermeer, de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur. Twaalf jaar geleden werd Laurens zusje vermoord. Nu moet ze bewijzen dat de man die hiervoor veroordeeld werd onschuldig is.
(3)
  Cadeaulijst
De nieuwe, ijzersterke thriller van prijswinnaar Jane Harper. Wanneer er een lichaam wordt gevonden op het strand, komen lang verborgen geheimen bovendrijven. Een gezonken boot, een vermist meisje, en alle vragen die nooit zijn weggespoeld ...
(717)
  Cadeaulijst
Vijf jaar na haar verdwijning wordt het levenloze lichaam gevonden van een jonge vrouw. De enige ooggetuige van de moord is een warrige man, die niet zeker weet wat hij gezien heeft. Joona Linna roept de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark, zodat de man onder hypnose zijn herinneringen weer kan oproepen.
(37)
  Cadeaulijst
Kate Linville, een eenzame detective van Scotland Yard, gunt maar één persoon op de wereld haar liefde en vertrouwen: haar vader. Als hij op brute wijze wordt vermoord in zijn eigen huis, verliest Kate abrupt haar laatste steun en toeverlaat. Leugenaar is het eerste deel in een gloednieuwe thrillerserie vol geraffineerde plots, onverwachte wendingen en sfeervolle settings.
(230)
  Cadeaulijst
In de psychologische thriller Wie niet horen wil van Nicci French gaat Tess op onderzoek uit als haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en een lugubere tekening maakt. Nicci French heeft wederom een spannende thriller geschreven, met een uiterst onverwachte ontknoping.
(108)
  Cadeaulijst
Wanneer rechercheur moordzaken Emma Sköld wakker wordt in het ziekenhuis, heeft ze geen idee wat er gebeurd is. Emma krijgt steeds sterker het gevoel dat er iets niet klopt, en ze doet verwoede pogingen om haar geheugen weer terug te krijgen. Waarom zou iemand haar kwaad willen doen?
(21)
  Cadeaulijst
In De geheugenpolitie reflecteert Yoko Ogawa op totalitarisme en stil verzet, evenals op wat ons nog menselijk maakt als steeds meer van wat wij kennen verdwijnt. Een meesterlijk verhaal over het houvast dat literatuur kan bieden, over de kracht van het geheugen en de verwoesting die wordt veroorzaakt door het verlies ervan – van een van Japans grootste schrijvers.

10 keer een brok in de keel

Speciaal geselecteerd door boekverkopers

(0)
  Cadeaulijst
Een graphic novel over liefdevolle ouder-kindrelaties, waarin Mare een raar broertje heeft. Hij draagt altijd groene kleren en weet alles over dieren. Op een dag fluistert hij: ‘Papa is een ijsbeer.’ Mare snapt er niets van. Papa lijkt helemaal niet op een ijsbeer!
(19)
  Cadeaulijst
Naschokken is het ontroerende verhaal van Nadia’s zoektocht naar haar identiteit, dat laat zien welke naschokken een trauma kan hebben op persoonlijk vlak, en ook hoe dat doorwerkt van generatie op generatie.
(0)
  Cadeaulijst
In Máxima Zorreguieta. Moederland, het eerste boek van een biografisch portret in twee delen, laat Marcia Luyten zien hoe Koningin Máxima is gevormd door haar geboorteland.
(47)
  Cadeaulijst
De zevende zus is hét boek waar honderduizenden lezers al maanden op wachten en waarin een heleboel vragen eindelijk beantwoord zullen worden. 2021 wordt het jaar van de mysterieuze zevende zus.
(29)
  Cadeaulijst
Raaf is het verhaal over de grenzeloze relatie tussen een zoon en zijn moeder. In compact en humoristisch proza weet Roos Vlogman feilloos de vinger op de zere plek te leggen, waarbij je je steeds afvraagt: kun je werkelijk loskomen van waar je vandaan komt?
(147)
  Cadeaulijst
De Stem speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden – een rijke roman met een stuwende kracht, over familie, loyaliteit, en het grote offer dat engagement van mensen vraagt.
(352)
  Cadeaulijst
De wilde stilte is een verhaal van hoop, en van een levenslange liefde die sterker is dan al het andere. Het is een even helder als fijnzinnig verhaal over de instinctieve verbinding tussen onze ziel en de natuur, en hoe belangrijk die is voor ons allemaal.
(4)
  Cadeaulijst
Op meesterlijke wijze beschrijft Hooghiemstra hoe revoluties en snelle veranderingen in Europa aan die macht een einde maakten en hoe zij van bestuurders in marionetten veranderden. Nooit eerder werden de achtergronden van wat in Nederland de ‘affaire Irene’ is gaan heten, zo onthullend en verhelderend beschreven.
(47)
  Cadeaulijst
In En altijd maar verlangen blikt meesterinterviewer Frénk van der Linden door middel van brieven aan zijn ouders terug op zijn eigen kinderjaren en de onderlinge relaties binnen het gezin. Het resultaat is een open, eerlijk en herkenbaar portret van een ouder-kindrelatie.
(3)
  Cadeaulijst
Makumbi schetst het leven in onvoorspelbare en gewelddadige tijden. De eerste vrouw is een grootse en tegelijkertijd diep persoonlijke roman over verlangen en opstand, geïnspireerd door de Oegandese scheppingsmythe en feministische rebellie.

10 keer een nieuwe smaak

Speciaal geselecteerd door boekverkopers

(0)
  Cadeaulijst
Waarom is spullen wegdoen en overzicht creëren soms lastig en heeft opruimen vaak maar kort resultaat? Als je een makkelijk op te ruimen huis wilt, als je wilt dat je huis meer een thuis wordt in plaats van een soort opslagruimte, breng dan met dit boek Cocos in huis!
(2)
  Cadeaulijst
Ben jij gek op weekendjes weg? En ben jij tijdens een city trip altijd op zoek naar de leukste hotspots? Dan is dit boek met heel veel inspiratie voor jou een musthave. Deze Staycation guide staat boordevol inspiratie voor een vakantie dicht bij huis.
(0)
  Cadeaulijst
Kweken, oogsten, koken en eten zijn de basics in het leven van De Meisjes van de Moestuin - Amber Carchedi en Reny Muller. In dit boek laten zij zien dat het telen van je eigen groente en fruit niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn en dat je zeker geen grote tuin hoeft te hebben om er gevarieerd uit te eten.
(9)
  Cadeaulijst
Echt eten staat boordevol gerechten volgens haar bekende, typische en favoriete methode: gematigd low carb met heel veel verse en pure ingrediënten. En, lekker meegenomen: het boek bevat veel heerlijke gezonde desserts.
(0)
  Cadeaulijst
Hou je van bakken en nog meer van trakteren met eigen gebakjes? Hou je van cadeautjes geven en het liefst nog zelfgemaakte cadeautjes? Dan is dit boek op jouw lijf geschreven! Bak het, pak het in en heb er vooral véél plezier in.
(1)
  Cadeaulijst
Plantaardig koken met veel smaak: dat is waar het in dit boek over gaat. Gezond zondigen en hartig genieten bundelt meer dan 50 plantaardige recepten voor grote en kleine honger. Van salades en soepen over curry’s en lasagnes, tot de vegan varianten van een aantal Vlaamse klassiekers.
(1)
  Cadeaulijst
Het boek dat alle andere modeboeken overbodig maakt. Stylist Edith Dohmen helpt je om je eigen stijl te ontdekken, je te kleden zodat jij je goed voelt, en het plezier weer terug te vinden in wat je draagt.
(0)
  Cadeaulijst
Sushi, schnitzel en steak; het zijn wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten, maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? De Aardappeleters trokken de wereld in en zochten het uit.
(0)
  Cadeaulijst
Laura de Grave vertelt in Lekker lokaal waar je de beste producten bij jou in de buurt kunt vinden en hoe je daar vervolgens de lekkerste vegetarische gerechten mee maakt. Ze geeft de Nederlandse keuken een moderne, creatieve twist: wat dacht je van zelfgemaakte pannenkoekentaart, vegetarisch zoervleis of wortel-worstenbroodjes?
(0)
  Cadeaulijst
Ontdek de rijke keuken van Peru in dit Peruaanse kookboek van Katinka Lansink Dodero. Maak kennis met kleurrijke gerechten, comfortfood en cocktails, elk op smaak gebracht met prachtige verhalen. Maak bijvoorbeeld groene bierrijst met eend, jackfruitnacho’s met salsa en natuurlijk diverse variaties op de Peruaanse trots ceviche – en beleef Peru op zijn puurst.

Koop je boeken makkelijk en snel bij je favoriete boekhandel. Bestel via de website, mail of bel ze. Vanaf 28 april is de boekhandel ook weer open zonder afspraak, vanzelfsprekend met inachtneming van de coronaregels.

Koop een boek én een tas en laat zien dat je je boekhandel steunt.
Deel je foto op social media met #steunjeboekhandeltas en maak kans op een Boekenbon.