Advertentie

Gratis ebooks

Naast een overzicht van goedkope ebooks (onder € 5) en in prijs verlaagde ebooks bieden we op Hebban ook een overzicht aan van (legaal) te downloaden gratis ebooks. 

Gratis ebooks op Hebban

Gratis ebooks bij Bol.com

Bol.com heeft een pagina met heel veel gratis ebooks. De (technische) kwaliteit laat wel vaak te wensen over, maar je vindt er veel klassiekers, zowel Engels- als Nederlandstalig. 

Klik hier voor het gratis ebooks-overzicht van Bol.com

Gratis ebooks bij Kobo.com

Verscholen tussen de zoekopties, maar ze zijn er wel degelijk: gratis ebooks voor Kobo readers. Het aanbod is beperkt en weinig actueel. Maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, vinden wij. 

Klik hier voor het gratis ebooks-overzicht van Kobo.com

Gratis ebooks van Harlequin

Uitgeverij Harlequin laat je kennismaken met hun boeken en biedt regelmatig gratis ebooks aan in ruil voor een inschrijving op hun nieuwsbrief. Een beetje geven, een beetje nemen. 

Klik hier voor gratis romantische ebooks

Gratis Engelstalige klassiekers

Zeer overzichtelijk is het aanbod van de website Planet eBook. Zij bieden meer dan 80 gratis Engelstalige klassiekers aan in veelal pdf-formaat, waaronder The Great Gatsby van F. Scott Fitzgerald, 1984 van George Orwel, Les Miserables van Victor Hugo en Pride and Prejudice van Jane Austen. Klassiekers met een hoofdletter K.