Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


Kinderjury geopend door Kinderboeken Leesteam

1 reactie
De Leesweken van de Kinderjury zijn officieel van start gegaan! Leesteamleden Olivier, Anne, Abel, Nika, Azra, Frederique, Romé, Carmen, Ilyas, Teun en Baris hebben ieder op hun eigen bijzondere manier de Leesweken op hun basisschool feestelijk geopend. Na de Leesweken kan er gestemd worden voor de Kinderjury 2023: door meerdere boeken te lezen kunnen kinderen zelf hun favoriete boek bepalen.

KINDERJURY

Kinderjury

Alle kinderen in Nederland van 6 t/m 12 jaar vormen samen de Kinderjury en bepalen met elkaar welke boeken de belangrijkste publieksprijs voor kinderboeken in ontvangst mag nemen. De Kinderjury is de enige prijs voor kinderboeken helemaal door kinderen zelf bepaald, en wordt sinds 1988 jaarlijks uitgereikt in twee categorieën, 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Op woensdag 17 mei worden de winnaars van de Kinderjury 2023 bekendgemaakt.

Kinderjury Tiplijsten

Weet je niet wat je moet lezen en heb je inspiratie nodig? Bekijk dan de volledige tiplijst voor de Kinderjury 2023. Deze lijst bestaat uit 25 titels voor de leeftijdscategorie van 6-9 jaar en 25 titels voor de leeftijd van 10-12 jaar.

Bekijk de tiplijsten

KINDERJURY

Reacties op: Kinderjury geopend door Kinderboeken Leesteam