Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


Stemweken Kinderjury gestart: stem op jouw favoriete boek!

De Kinderjury Stemweken zijn gestart en dat betekent dat alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar weer kunnen stemmen op hun favoriete boek van het afgelopen jaar!

De Kinderjury Stemweken zijn gestart en dat betekent dat alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar weer kunnen stemmen op hun favoriete boek van het afgelopen jaar. Er kan t/m maandag 24 april worden gestemd op alle kinderboeken uit 2022 via de digitale stembus op kinderjury.nl, op de websites van de merken van DPG Media of via stembussen op school, in de bibliotheek en in de boekhandel.

KINDERJURY

Stem via kinderjury.nl

Op 10 mei wordt de Top 3 bekendgemaakt van beide leeftijdscategorieën, 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Er volgt dan voor het eerst een tweede stemronde waarbij alle kinderen opnieuw kunnen stemmen op één van de genomineerde boeken. Op 17 mei is de uitreiking waarbij de twee winnaars van de Kinderjury 2023 bekend worden gemaakt. Deze bekendmaking is live te volgen via kidsweek.nl/kinderjury

Kinderjury Tiplijsten

Vanaf 8 februari liepen de Kinderjury Leesweken. Kinderen hebben in die weken zoveel mogelijk boeken gelezen om zo tijdens de Stemweken een goede keuze te kunnen maken. De speciaal opgestelde Tiplijsten met 25 boeken per leeftijdscategorie konden kinderen daarbij extra helpen. Op alle boeken die in 2022 zijn uitgekomen en geschikt zijn voor kinderen van 6-12 jaar, kan worden gestemd.

Eerdere winnaars

KINDERJURY

Reacties op: Stemweken Kinderjury gestart: stem op jouw favoriete boek!