Chocolat Joanne Harris
Eerste uitgave: 1998
Jouw waardering
Het diner Herman Koch
Eerste uitgave: 2009
Jouw waardering
Rode rozen en tortilla's Laura Esquivel
Eerste uitgave: 1991
Jouw waardering
Duizend dagen in Venetie actiepocket M. de Blasi
Eerste uitgave: 2007
Jouw waardering
De voorproever U. DiFonte
Eerste uitgave: 2002
Jouw waardering
Kitchen confidential
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering
Een kok op reis Anthony Bourdain
Eerste uitgave: 2002
Jouw waardering
Tong Jo Kyung-Ran
Eerste uitgave: 2010
Jouw waardering
De levensgenieters Erica Bauermeister
Eerste uitgave: 2010
Jouw waardering
Hoge hakken en peterselie A. Staikos
Eerste uitgave: 2000
Jouw waardering
Als de abrikozen morgen bloeien Jessica Soffer
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering
De vier maaltijden Meir Shalev
Eerste uitgave: 1999
Jouw waardering
Recepten voor liefde en moord Sally Andrew
Eerste uitgave: 2016
Serie: Tannie Maria (1)
Jouw waardering
Het feestmaal van John Saturnall Lawrence Norfolk
Eerste uitgave: 2012
Jouw waardering
Vrouwe van het palazzo Marlena De Blasi
Eerste uitgave: 2007
Jouw waardering
Fictitious dishes Dinah Fried
Eerste uitgave: 2014
Jouw waardering
Verrukkelijk ! Ruth Reichl
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering
Rue tatin Susan Herrmann Loomis
Eerste uitgave: 2014
Jouw waardering
Literalicious Koen de Groote
Eerste uitgave: 2012
Jouw waardering
Pekingeend bij nacht Sylvia Witteman
Eerste uitgave: 1999
Jouw waardering
Café Zon & Zee Jenny Colgan
Eerste uitgave: 2018
Serie: Flora McKenzie (1)
Jouw waardering
De Pasja van de keuken Saygin Ersin
Eerste uitgave: 2019
Jouw waardering
Eten, bidden, beminnen Elizabeth Gilbert
Eerste uitgave: 2007
Jouw waardering
Troost Ronald Giphart
Eerste uitgave: 2005
Jouw waardering
Het boek van zout Monique Truong
Eerste uitgave: 2004
Jouw waardering
Julie en Julia Julie Powell
Eerste uitgave: 2008
Jouw waardering
Het Hemelse gerecht Renate Dorrestein
Eerste uitgave: 1990
Jouw waardering
hongaarse bazaar Viviane Chocas
Eerste uitgave: 2008
Jouw waardering
Hoe kluts ik een muts? pocket Nina Killham
Eerste uitgave: 2004
Jouw waardering
Een jaar koken in de Provence Marita Van Der Vyver
Eerste uitgave: 2018
Jouw waardering
Weet wie je eet Marcel Grauls
Eerste uitgave: 2010
Jouw waardering
Rode schoenen Joanne Harris
Eerste uitgave: 2007
Jouw waardering
Terug naar Parijs Colette Rossant
Eerste uitgave: 2004
Jouw waardering
Dame blanche Elvin Post
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering
De Alleseter Joël Broekaert
Eerste uitgave: 2017
Jouw waardering
De dikke Vinazza Diane Lensink
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering
Fratello & Sorella Frans van Munster Karin van Munster
Eerste uitgave: 2017
Jouw waardering
Koken voor meneer cappuccino A. Hesser
Eerste uitgave: 2004
Jouw waardering
Zoetbitter Stephanie Danler
Eerste uitgave: 2016
Jouw waardering
Buskruit en kaneel Eli Brown
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering
Tapas bij de thee Seymour-Davies
Eerste uitgave: 1997
Jouw waardering
Wijsneus in de keuken Julian Barnes
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering
In het restaurant Christoph Ribbat
Eerste uitgave: 2016
Jouw waardering
Niet iedereen kan een bizon schieten Charlotte De Backer
Eerste uitgave: 2020
Jouw waardering
De zoetzure smaak van dromen Sun Li
Eerste uitgave: 2016
Jouw waardering
Koud opgediend Marita Van Der Vyver
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering
Smaak Kathy Mathys
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering
Een Hapklare Historie van Frankrijk Jeni Mitchell Stéphane Hénaut
Eerste uitgave: 2019
Jouw waardering
De magie achter de Michelin ster Paul van Craenenbroeck
Eerste uitgave: 2011
Jouw waardering
De ijsmakers Ernest van der Kwast
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering
Brutus heeft honger Mathijs Deen
Eerste uitgave: 2011
Jouw waardering
De kok Martin Suter
Eerste uitgave: 2011
Jouw waardering
De alchemist van Venetië Elle Newmark
Eerste uitgave: 2009
Jouw waardering
Mise en place Margot Vanderstraeten
Eerste uitgave: 2009
Jouw waardering
Spelen met vuur Gordon Ramsay
Eerste uitgave: 2008
Jouw waardering
Haring aan de Seine Marjoleine Oppenheim-Spangenberg
Eerste uitgave: 2016
Jouw waardering
Het geroofde kookboek van Alice Urbach Karina Urbach
Eerste uitgave: 2021
Jouw waardering
Van aardappel tot avocado Klaartje Scheepers
Eerste uitgave: 2021
Jouw waardering
Mastering the Art of French Eating Ann Mah
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering
Lunch in Parijs Elizabeth Bard
Eerste uitgave: 2010
Jouw waardering
Mijn keuken in Berlijn Luisa Weiss
Eerste uitgave: 2012
Jouw waardering
All inclusive aan de keukentafel Jonneke de Zeeuw Mooncake
Eerste uitgave: 2021
Jouw waardering
Bon appétit Paris Mara Grimm
Eerste uitgave: 2022
Jouw waardering
The Sweet Life in Paris David Lebovitz
Eerste uitgave: 2011
Jouw waardering
De culinaire avonturen van fra Bartolo L. Reinirkens
Eerste uitgave: 1995
Jouw waardering
The Language of Food Annabel Abbs
Eerste uitgave: 2022
Jouw waardering
Moord aan tafel Tom Hillenbrand
Eerste uitgave: 2024
Serie: Moord op het menu (1)
Jouw waardering
Het Schnitzelparadijs Khalid Boudou
Eerste uitgave: 2001
Jouw waardering
Het hoofdgerecht Maarten Blom
Eerste uitgave: 2017
Jouw waardering
Het zal nooit meer kaviaar zijn Marja West Anna Bontekoe
Eerste uitgave: 2023
Jouw waardering
Popcorn donut kaassoufflé Eline Van Wieren
Eerste uitgave: 2025
Jouw waardering
The Cooking Gene Michael W. Twitty
Eerste uitgave: 2018
Jouw waardering
Met kruiden en een korrel zout Ellen Derksen Lilian Ducelle ...
Eerste uitgave: 2009
Jouw waardering
Vegetarian Han Kang
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering
Reacties op: Culinaire literatuur
Over
madeleine de kemp
6 volgers
840 boeken
19 favoriet
