
Chocolat Joanne Harris
Eerste uitgave: 1998
Jouw waardering

Het diner Herman Koch
Eerste uitgave: 2009
Jouw waardering

Rode rozen en tortilla's Laura Esquivel
Eerste uitgave: 1991
Jouw waardering

Duizend dagen in Venetie actiepocket M. de Blasi
Eerste uitgave: 2007
Jouw waardering

De voorproever U. DiFonte
Eerste uitgave: 2002
Jouw waardering

Kitchen confidential
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering

Een kok op reis Anthony Bourdain
Eerste uitgave: 2002
Jouw waardering

Tong Jo Kyung-Ran
Eerste uitgave: 2010
Jouw waardering

De levensgenieters Erica Bauermeister
Eerste uitgave: 2010
Jouw waardering

Hoge hakken en peterselie A. Staikos
Eerste uitgave: 2000
Jouw waardering

Als de abrikozen morgen bloeien Jessica Soffer
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering

De vier maaltijden Meir Shalev
Eerste uitgave: 1999
Jouw waardering

Recepten voor liefde en moord Sally Andrew
Eerste uitgave: 2016
Serie: Tannie Maria (1)
Jouw waardering

Het feestmaal van John Saturnall Lawrence Norfolk
Eerste uitgave: 2012
Jouw waardering

Vrouwe van het palazzo Marlena De Blasi
Eerste uitgave: 2007
Jouw waardering
Fictitious dishes Dinah Fried
Eerste uitgave: 2014
Jouw waardering

Verrukkelijk ! Ruth Reichl
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering

Rue tatin Susan Herrmann Loomis
Eerste uitgave: 2014
Jouw waardering

Literalicious Koen de Groote
Eerste uitgave: 2012
Jouw waardering

Pekingeend bij nacht Sylvia Witteman
Eerste uitgave: 1999
Jouw waardering

Café Zon & Zee Jenny Colgan
Eerste uitgave: 2018
Serie: Flora McKenzie (1)
Jouw waardering

De Pasja van de keuken Saygin Ersin
Eerste uitgave: 2019
Jouw waardering

Eten, bidden, beminnen Elizabeth Gilbert
Eerste uitgave: 2007
Jouw waardering

Troost Ronald Giphart
Eerste uitgave: 2005
Jouw waardering

Het boek van zout Monique Truong
Eerste uitgave: 2004
Jouw waardering

Julie en Julia Julie Powell
Eerste uitgave: 2008
Jouw waardering

Het Hemelse gerecht Renate Dorrestein
Eerste uitgave: 1990
Jouw waardering

hongaarse bazaar Viviane Chocas
Eerste uitgave: 2008
Jouw waardering

Hoe kluts ik een muts? pocket Nina Killham
Eerste uitgave: 2004
Jouw waardering

Een jaar koken in de Provence Marita Van Der Vyver
Eerste uitgave: 2018
Jouw waardering

Weet wie je eet Marcel Grauls
Eerste uitgave: 2010
Jouw waardering

Rode schoenen Joanne Harris
Eerste uitgave: 2007
Jouw waardering

Terug naar Parijs Colette Rossant
Eerste uitgave: 2004
Jouw waardering

Dame blanche Elvin Post
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering

De Alleseter Joël Broekaert
Eerste uitgave: 2017
Jouw waardering

De dikke Vinazza Diane Lensink
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering

Fratello & Sorella Frans van Munster Karin van Munster
Eerste uitgave: 2017
Jouw waardering

Koken voor meneer cappuccino A. Hesser
Eerste uitgave: 2004
Jouw waardering

Zoetbitter Stephanie Danler
Eerste uitgave: 2016
Jouw waardering

Buskruit en kaneel Eli Brown
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering

Tapas bij de thee Seymour-Davies
Eerste uitgave: 1997
Jouw waardering

Wijsneus in de keuken Julian Barnes
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering

In het restaurant Christoph Ribbat
Eerste uitgave: 2016
Jouw waardering

Niet iedereen kan een bizon schieten Charlotte De Backer
Eerste uitgave: 2020
Jouw waardering

De zoetzure smaak van dromen Sun Li
Eerste uitgave: 2016
Jouw waardering

Koud opgediend Marita Van Der Vyver
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering

Smaak Kathy Mathys
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering

Een Hapklare Historie van Frankrijk Jeni Mitchell Stéphane Hénaut
Eerste uitgave: 2019
Jouw waardering

De magie achter de Michelin ster Paul van Craenenbroeck
Eerste uitgave: 2011
Jouw waardering

De ijsmakers Ernest van der Kwast
Eerste uitgave: 2015
Jouw waardering

Brutus heeft honger Mathijs Deen
Eerste uitgave: 2011
Jouw waardering

De kok Martin Suter
Eerste uitgave: 2011
Jouw waardering

De alchemist van Venetië Elle Newmark
Eerste uitgave: 2009
Jouw waardering

Mise en place Margot Vanderstraeten
Eerste uitgave: 2009
Jouw waardering

Spelen met vuur Gordon Ramsay
Eerste uitgave: 2008
Jouw waardering

Haring aan de Seine Marjoleine Oppenheim-Spangenberg
Eerste uitgave: 2016
Jouw waardering

Het geroofde kookboek van Alice Urbach Karina Urbach
Eerste uitgave: 2021
Jouw waardering

Van aardappel tot avocado Klaartje Scheepers
Eerste uitgave: 2021
Jouw waardering

Mastering the Art of French Eating Ann Mah
Eerste uitgave: 2013
Jouw waardering

Lunch in Parijs Elizabeth Bard
Eerste uitgave: 2010
Jouw waardering

Mijn keuken in Berlijn Luisa Weiss
Eerste uitgave: 2012
Jouw waardering

All inclusive aan de keukentafel Jonneke de Zeeuw Mooncake
Eerste uitgave: 2021
Jouw waardering

Bon appétit Paris Mara Grimm
Eerste uitgave: 2022
Jouw waardering

The Sweet Life in Paris David Lebovitz
Eerste uitgave: 2011
Jouw waardering

De culinaire avonturen van fra Bartolo L. Reinirkens
Eerste uitgave: 1995
Jouw waardering
The Language of Food Annabel Abbs
Eerste uitgave: 2022
Jouw waardering

Moord aan tafel Tom Hillenbrand
Eerste uitgave: 2024
Serie: Moord op het menu (1)
Jouw waardering

Het Schnitzelparadijs Khalid Boudou
Eerste uitgave: 2001
Jouw waardering
Reacties op: Lekker Lezen
Over
madeleine de kemp
6 volgers
777 boeken
19 favoriet