Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban en Paagman organiseren avond voor thrillerfans

door Sander (Hebban Crew) 20 reacties
Op vrijdag 29 mei, de dag na de Avond van het Spannende Boek die uitsluitend toegankelijk is voor het boekenvak, organiseren Hebban.nl en de Haagse boekhandel Paagman een feestelijke avond voor thrillerlezers onder de noemer Spannende Zaken.

Speciaal voor dit evenement opent Paagman Centrum op vrijdagavond vanaf 18:30 uur haar deuren voor een bomvol programma voor hartstochtelijke thrillerlezers, dé fans van het spannende boek. Het programma bestaat uit drie onderdelen: twee paneldiscussies en een boekpresentatie.

UPDATE: SEBASTIAN FITZEK EREGAST OP THRILLERFEEST PAAGMAN EN HEBBAN.NL

 

Gouden Strop Panel: Het is niet alles goud wat er blinkt

De deelname aan dit panel is het eerste publieke optreden van Jo Claes, de kersverse winnaar van de Gouden Strop 2015Charles den Tex interviewt de kersverse laureaat en twee van zijn of haar voorgangers: Donald Nolet en Roel Janssen  (19.00-19.30 uur, aansluitend signeren de gasten hun boeken).

 

Panel: Je kunt het zo gek niet bedenken

Het thema van de 28ste editie van de maand, Spannende zaken - politieverhalen in boeken, staat centraal tijdens een panel met Carina van Leeuwen (forensisch specialist/schrijver), Eva Burgers (ex-rechercheur/schrijver) en Joop van Riessen (ex-commissaris/schrijver). Bezoekers van Hebban.nl kunnen vooraf vragen en onderwerpen insturen. De presentatie van dit panel is in handen van Hebbans thrillerredacteur Peter Kuijt. (19.30-20.10 uur, aansluitend signeren de gasten hun boeken).Boekpresentatie: Doodskopvlinder

Gouden Strop-winnaar Tomas Ross en Hebban Crimezone Award-winnaar Corine Hartman bundelden hun krachten en schreven samen de thriller Doodskopvlinder. In deze thriller gaat een Special Force-team op zoek naar een vermiste Nederlandse NAVO-diplomaat. Tijdens Spannende Zaken bij Paagman wordt het schrijfkoppel kort geïnterviewd door Peter Kuijt. (20.15-20.45 uur, aansluitend signeren Ross en Hartman hun boeken).

 

Over Hebban
Hebban is in nog geen jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en populairste lezerssite van Nederland en Vlaanderen. Een professionele redactie verzorgt het dagelijkse boekennieuws, gidst lezers door het enorme boekenaanbod en organiseert regelmatig winacties en leesclubs. De bekende thrillersite Crimezone.nl maakt sinds mei vorig jaar deel uit van Hebban. Lezers kunnen hun gelezen en nog te lezen boeken organiseren, boekblogs schrijven, boekenlijsten beheren en hun favoriete schrijvers, recensenten en andere lezers volgen. Er staan in totaal al 250.000 boeken op alle Hebban-boekenplanken.


Over Paagman
Paagman is met twee vestigingen de grootste boekhandel van Den Haag en organiseert met regelmaat evenementen met auteurs in haar winkels. Zo zijn de afgelopen jaren André Kuipers, Connie Palmen, Thomas Piketty, Joris Luyendijk, Herman Koch, Anton Corbijn, Herman van Veen en vele anderen te gast geweest. Wilt u op de hoogte blijven van de evenementen die Paagman organiseert? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Sinds februari 2015 is Paagman vestiging Centrum gevestigd in het centrum van Den Haag, op loopafstand van Den Haag Centraal Station. In de voormalige REX bioscoop heeft Paagman een 700 m2 ruime boekhandel gemaakt. Paagman Centrum is gevestigd aan de Lange Poten 41 Den Haag.

 

Meld je vandaag nog aan voor dit evenement!Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1103 volgers
480 boeken
21 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban en Paagman organiseren avond voor thrillerfans

 

Over

Jo Claes

Jo Claes

Jo Claes (1955) is een Vlaamse auteur, en daarnaast leraar Engels en Nederlands...

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek (1971) is een Duitse schrijver en journalist, geboren in Berlij...

Tomas Ross

Tomas Ross

Tomas Ross (1944, pseudoniem van Willem Hogendoorn) is auteur en scenarist. Na h...

Carina van Leeuwen

Carina van Leeuwen

Forensisch rechercheur én auteur Carina van Leeuwen werkt voor de politie Amst...

Corine Hartman

Corine Hartman

Met meerdere Gouden Strop-nominaties en Hebban/Crimezone Awards in haar bezit, g...

Eva Burgers

Eva Burgers

Eva Burgers (1969) is een Nederlandse schrijfster. Ze was werkzaam als recherche...