Moederdag Top 30

Geef meer met een boek

Een boek is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven. Veel origineler dan een paar wollen sokken of een Italiaans luchtje. Met een boek geef je namelijk meer dan alleen een boek. Je geeft je moeder een nieuwe smaak, een brok in de keel of zelfs een steuntje in de rug. Benieuwd wat jij deze moederdag nog meer kunt geven? Laat je verrassen!

Laat je inspireren of gebruik de Hebban cadeautipper!

Zoek jij hét perfecte boek om cadeau te geven? Enthousiaste lezers en boekverkopers helpen je daar graag mee. Geef drie boeken door waarvan je weet dat de degene voor wie je een cadeau zoekt ze met veel plezier heeft gelezen. We streven altijd naar een reactie binnen twee dagen.

Klik hier en probeer het zelf!

 

 

Hebban Moederdag-actie!

Zet de boeken uit deze top 30 die je graag wilt hebben op je verlanglijstje, deel het op Facebook en maak kans op een verrassingsboekenpakket, aangeboden door Hebban en jouw lokale boekhandel! Klik hier voor de instructies en de voorwaarden.

 

Met ruim een half miljoen bezoekers per maand en meer dan 190.000 geregistreerde lezers is Hebban.nl de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Elke dag worden er meer dan duizend nieuwe lezersbeoordelingen en recensies toegevoegd. Hebban organiseert jaarlijks circa 150 online leesclubs en de populairste reading challenge voor Nederlandstalige lezers.
    

Elke dag het laatste nieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.

Gesponsorde boeken