Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×


Zing mee met 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje'!

Het Prentenboek van het Jaar is in 2023 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje' van Joukje Akveld met illustraties van Jan Jutte. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen werd er een lied geschreven met bijbehorende animatie. Zing mee!

Maximiliaan Modderman geeft een feestje

Auteur: Joukje Akveld
Illustrator: Jan Jutte

Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken.

Lied en videoclip

Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen werd een liedje geschreven bij Maximiliaan Modderman geeft een feestje, compleet met animatie. Het boek werd uitgegeven door Lannoo Uitgeverij en de mini-editie van het Prentenboek is uitgegeven door Stichting CPNB. Het bijhorende lied werd gemaakt door Sjoerd Kuyper en Loek Hauwert. Het werd ingezongen door Maxine Bronmans en de animatie is gemaakt door Keanu Desmet.Naast de mini-editie is ook een grote editie van het prentenboek inclusief voorleesknuffel verkrijgbaar.

Lees hier de tekst Download de tekst

Reacties op: Zing mee met 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje'!


Joukje Akveld

Joukje Akveld

Joukje Akveld schrijft prentenboeken en non-fictie voor kinderen en volwass...

Jan Jutte

Jan Jutte

Jan Jutte tekende als kind al veel en is daar nooit meer mee opgehouden. On...