Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

10
juni 2023
om 07:00

10 juni is de Dag van de Minibieb

1 reactie

Op 10 juni 2023 is het in Nederland en Vlaanderen de Dag van de Minibieb. Veel Minibieb-bezitters organiseren tijdens deze dag een activiteit bij hun Minibieb en geven de boekenplanken een feestelijke look. Een goed moment om een bezoekje te brengen aan de minibieb(s) bij jou in de buurt.

De Dag van de Minibieb wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Je kunt het een klein beetje zien als een Open Huis, maar dan buiten bij een Minibieb. Het is voor bezoekers de kans om eens kennis te maken met de persoon achter het boekenkastje of juist met elkaar in contact te komen en boeken te ruilen.

Door het hele land zijn er activiteiten bij verschillende Minibiebs, zowel in Nederland als Vlaanderen.

Minibieb

Minibieb werkt vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Je kunt een eigen minibieb ophangen aan jouw huis of plaatsen bij jouw vereniging, school of bedrijf. Maar je kunt ook een andere Minibieb blij maken met jouw boeken. Leen niet alleen boeken, maar ruil er ook af en toe eentje. Als iedereen meedoet, kunnen veel mensen genieten van lezen en verstoffen boeken niet achterin de kast.

Naar het volledige artikel

Bron: Dag van de Minibieb


Reacties op: 10 juni is de Dag van de Minibieb