Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

19
februari 2024
om 16:33

133 inzendingen voor de Goeken Prijs schrijfwedstrijd 2024

12 reacties

De deadline voor de Goeken Prijs 2024, een schrijfwedstrijd voor korte spannende verhalen, verstreek op zondag 18 februari om middernacht. Gedurende de laatste dag kwamen er nog zo'n veertig verhalen binnen en de laatste daarvan landde vlak voor middernacht in de inbox. Daarmee kwam het totaal op 133! Dat is 22 meer dan in 2023.

Vanaf deze week gaan meer dan veertig voorselecteurs de inzendingen lezen, beoordelen en van commentaar voorzien. De vijftien beste verhalen worden beoordeeld door de vakjury, die een top vijf en de winnaar aanwijst. In de zomer van 2024 volgt de uitslag. De vijf beste verhalen worden gebundeld in een e-book dat, na de officiële uitreiking, gepubliceerd wordt op Hebban en gratis te downloaden is voor Hebban-leden. Het commentaar van de voorselectie en de vakjury is terug te lezen in het juryrapport. Alle deelnemers (mits hun verhaal niet gediskwalificeerd is) krijgen middels het juryrapport feedback op hun verhalen.

Lees via onderstaande knop meer over de Hebban schrijfwedstrijden.

Naar de Hebban SchrijfwedstrijdenOver de auteur

Hebban Crew

2541 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 133 inzendingen voor de Goeken Prijs schrijfwedstrijd 2024