Advertentie

Hebban Newsroom

17
februari 2020
om 13:07

Auteurs zamelen samen geld in voor getroffen Australië

1 reactie

In februari verschijnt de verhalenbundel Auteurs voor Australië, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan het WWF voor het getroffen Australië. De bundel bestaat uit tien romantische verhalen en één gedicht, die allemaal als thema brandweer, Australië en/of klimaatsverandering hebben. Aan de bundel werkten belangeloos tien auteurs, drie redacteuren, een persklaarmaker, twee vormgevers, een marketeer en een illustratiebureau mee, onder leiding van young-adult auteur Oli Veyn.

Veyn:

‘Ik had al een verhaal met een brandweerman gepubliceerd in de diversity-bundel van Dutch Venture Publishing. Het verhaal was eenvoudig aan te passen waardoor het zich nu afspeelt in Australië en de nieuwe titel Waakvlam kreeg. Het is een romantisch verhaal over een gevallen beschermengel en de liefde voor haar beschermeling die een Australische brandweerman is.

Op 11 januari plaatste ik een bericht op Facebook met de vraag wie er ook een verhaal had liggen en wie er interesse had in het samenstellen van een bundel. Binnen twee dagen had ik tientallen enthousiaste reacties terug en konden we beginnen. De samenwerking is echt geweldig. Iedereen werkt belangeloos mee en door de diverse achtergronden en disciplines hebben we echt een kwaliteitsbundel kunnen samenstellen, met een duidelijk thema en prachtige illustraties. Alle opbrengst gaat naar het Wereld Natuurfonds en we hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen deze bundel gaan kopen.’  

Naar het volledige artikel

Bron: Persbericht

Over de auteur

Hebban Crew

2144 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Auteurs zamelen samen geld in voor getroffen Australië

Over

Oli Veyn

Oli Veyn

Oli Veyn woont samen met haar man en drie kinderen in het Brabantse Berkel-Ensch...

Gesponsorde boeken